Football Talk

Προκριματικά Europa League: Με τo… ενάμιση πόδι στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας

Προκριματικά Europa League: Με τo… ενάμιση πόδι στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας

Επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας το βράδυ της Τρίτης (17/8) απέναντι στην Κλουζ.

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Ερυθρός Αστέρας, στον πρώτο γύρο των play off του Europa League, στο Στάδιο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου, καθώς επικράτησε με 4-0 της Κλουζ και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του UEFA Europa League.

Αποφασισμένος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο σερβικός σύλλογος, καθώς άνοιξε το σκορ στο 5' με τον Μίλαν Πάβκοβ, ο οποίος μπήκε γρήγορα στη φάση, πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Ο Αλεξάντερ Κατάι διπλασίασε στο 38' τα γκολ για τους γηπεδούχους (2-0). Μετά από μια μακρινή σέντρα, ο Μίλαν Πάβκοβ κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος, στρώνοντας την στον σκόρερ και αυτός με τη σειρά του εξαπόλυσε έναν κεραυνό στην αριστερά γωνία της εστίας.

Στο 68’ ο Μπεν διαμόρφωσε το 3-0, υπέρ των γηπεδούχων. Δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε… συστημένο στη δεξιά μεριά των διχτυών της αντίπαλης εστίας. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ίβανιτς στο 77με κεφαλιά. Με αυτόν τον τρόπο ο Ερυθρός Αστέρας δεν άφησε πολλά περιθώρια για τον επόμενο γύρο, εξασφαλίζοντας κατά το ήμισυ την πρόκριση κόντρα στους ανήμπορους να αντιδράσουν Ρουμάνους. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης