Football Talk

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Θέλει να κάνει την διαφορά με τον Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Θέλει να κάνει την διαφορά με τον Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε μία μεταγραφή… ανόδου θέλει να προχωρήσει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ενδιαφέρεται για το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αμάντ Ντιαλό κόστισε το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν 30 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει από την Αταλάντα. Μία μεταγραφή που προκάλεσε την περιέργεια όλων καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν μόλις 18 ετών.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Αφρικής και οι «κόκκινοι διάβολοι» ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον. Οι εμφανίσεις του με την Κ23 τα λένε όλα και το ταλέντο του είναι ευδιάκριτο. Όμως, όλα δείχνουν πως δεν αρκεί.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός θα έχει συμπληρωματικό ρόλο και τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει καταθέσει το αίτημά του να αποχωρήσει ως δανεικός και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ το αποδέχθηκε και πλέον ακούει προτάσεις για τον δανεισμό του 19χρονου άσου.

Σύμφωνα με την «talk SPORT», η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του και είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, τον θεωρεί τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση των εξτρέμ και γενικά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μένει να φανεί, αν ο αγγλικός σύλλογος συμφωνήσει με την ομάδα που εξέλιξε εντυπωσιακά και τον Ντιν Χέντερσον.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης