Football Talk

Μπαρτσελόνα: Διορία μίας εβδομάδας στον Ουμτιτί να βρει ομάδα – Τι θα συμβεί αν δεν το κάνει

Μπαρτσελόνα: Διορία μίας εβδομάδας στον Ουμτιτί να βρει ομάδα – Τι θα συμβεί αν δεν το κάνει

Στα άκρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να πάει το θέμα του Γάλλου στόπερ η Μπαρτσελόνα, λόγω της στάσης του στο να αποχωρήσει.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα της Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, του έχει ζητηθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ώστε να απαλλαχθούν οι «μπλαουγκράνα» από το βαρύ του συμβόλαιο.

Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει και τόσο διατεθειμένος να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, οι πολύ καλές απολαβές του, έχουν ως αποτέλεσμα να μην δέχεται να αφήσει την Βαρκελώνη. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα έχει δείξει την τεράστια απογοήτευσή της πάνω στο θέμα, με αποτέλεσμα να πάρει δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με την «Sport», ο ισπανικός σύλλογος έχει αφήσει μία εβδομάδα διορία στον Γάλλο άσο για να βρει την επόμενη ομάδα του. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, τότε θα διακοπεί άμεσα η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα και θα μείνει ελεύθερος.

Να θυμίσουμε πως ο Ουμτιτί είχε αποκτηθεί έναντι 25 εκατ. ευρώ από την Λιόν, το 2016 και έκτοτε μετράει 132 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης