Football Talk

Χάρι Κέιν: Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Τότεναμ στο Europa Conference League εν μέσω εικασιών για μεταγραφή!

Χάρι Κέιν: Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Τότεναμ στο Europa Conference League εν μέσω εικασιών για μεταγραφή!

Ο Χάρι Κέιν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της Τότεναμ για την αναμέτρηση των πλέι οφ του Europa Conference League με την Πάκος ντε Φερέιρα.

Ο Κέιν δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη νίκη της Τότεναμ με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Κυριακής (15/8) και παραμένει σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένος με μια μεταγραφή στους πρωταθλητές της Premier League.

Η Σίτι μάλιστα είδε μια προσφορά 100 εκατομμυρίων λιρών για τον αρχηγό της Αγγλίας να απορρίπτεται νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Η απόφαση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να μην επιλέξει τον Κέιν στο ματς της Τότεναμ κόντρα στη Σίτι, αύξησε τις εικασίες ότι ο επιθετικός θα μπορούσε να αποχωρήσει, δεδομένου ότι επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Ωστόσο ο Κέιν μπορεί να επιστρέψει στη δράση την Πέμπτη (19/8) για τον αγώνα με τον πορτογαλικό σύλλογο Πάκος ντε Φερέιρα.

Μιλώντας μετά την νίκη των Σπερς, ο Νούνο Εσπιρίτο είπε για τον Κέιν ότι πρέπει να είναι σε φόρμα και να «πυροβολεί» όταν επιστρέψει στη δράση.

«Ο Χάρι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ. «Πρέπει να ετοιμαστεί και να βοηθήσει την ομάδα».

Ελλείψει του Κέιν, ο Σον έκανε μια λαμπρή εμφάνιση καταδικάζοντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι της.

«Ο Σόνι και το ταλέντο που έχει είναι εκπληκτικό», δήλωσε ο Νούνο, «πραγματικά πιστεύω ότι είναι αρκετά ευέλικτος για να παίξει και να αναπτύξει τα καθήκοντα σε όλες τις θέσεις μπροστά. Είναι δυναμικός, έχει ταχύτητα και ξέρει το παιχνίδι. Ο Σόνι μπορεί να βρει τα κενά, τους χώρους και είναι “δολοφόνος”. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα στο μέλλον».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης