Football Talk

Bundesliga: Η αποδεκατισμένη Μάιντς αιφνιδίασε τη Λειψία και τη νίκησε στην πρεμιέρα με σκορ 1-0!

Bundesliga: Η αποδεκατισμένη Μάιντς αιφνιδίασε τη Λειψία και τη νίκησε στην πρεμιέρα με σκορ 1-0!

Μόλις δύο προπονήσεις έκανε μεσοβδόμαδα η Μάιντς, μέτρησε συνολικά 14 κρούσματα Covid-19, αλλά υπέταξε ένα εκ των φαβορί του τίτλου, Λειψία, χάρη στο γκολ του Νιακατέ (13’)

Σχετικά Άρθρα

Την πιο ηχηρή έκπληξη της πρεμιέρας πέτυχε στην Bundesliga η Μάιντς. Η ομάδα του Μπο Σβένσον επικράτησε με σκορ 1-0 της ισχυρής Λειψίας, με τον Τζέσι Μαρς να κάνει αρνητικό ντεμπούτο στον πάγκο των «ταύρων».

Αξιοσημείωτο ήταν πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάμπολλες ελλείψεις, καθώς προέκυψαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα μεσοβδόμαδα. Ήταν εντελώς άγνωστο με ποια 11άδα θα αγωνιστεί την Κυριακή (15/08). Εν τέλει ο Δανός κόουτς χρησιμοποίησε 7 βασικούς, δύο νεοφερμένους, τον 20χρονο Τάουερ και τον 18χρονο Νέμπελ.

 

 


Πέραν ορισμένων μελών του staff, εκτός ρόστερ έμειναν εντελώς οι Ονισίβο, Σεν Ζιστ, Κορ, Σάλαϊ, ενώ στον πάγκο ήταν 4 παίκτες από τις ομάδες U23 και U19. Το πιο… τρελό της υπόθεσης είναι πως η ομάδα έκανε μόλις μία προπόνηση, το Σάββατο, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Σβένσον κράτησε την ίδια 11άδα στο γήπεδο μέχρι τα 86’!

Η Λειψία απέτυχε να σκοράρει, παρά την παρουσία του νεοφερμένου Αντρέ Σίλβα και μπήκε στη νέα σεζόν με το… αριστερό, αν και θεωρείται μία από τις ομάδες που θα κοντράρουν την Μπάγερν για την υπόθεση τίτλου.

Bundesliga - Κυριακή (15/08)

Μάιντς – Λειψία 1-0

Κολωνία – Χέρτα 3-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης