Football Talk

Εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ, κέρδισε με ανατροπή τη Νιούκαστλ, στο καλύτερο ματς της Premier League! (video)

Εντυπωσιακή Γουέστ Χαμ, κέρδισε με ανατροπή τη Νιούκαστλ, στο καλύτερο ματς της Premier League! (video)

Σε μία εκπληκτική αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Γουέστ Χαμ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-2 με ανατροπή και πανηγύρισαν για πρώτη φορά σε πρεμιέρα ύστερα από έξι χρόνια, στο καλύτερο ματς της πρώτης αγωνιστικής της Premier League μέχρι το… επόμενο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την σεζόν της η Γουέστ Χαμ, η οποία δεν επηρεάστηκε από το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ για δύο φορές από την «μαχητική» Νιούκαστλ, και με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Αντόνιο, πήρε την πολυπόθητη νίκη, επικρατώντας σε πρεμιέρα της, για πρώτη φορά από το 2015!

Συγκεκριμένα, η Νιούκαστλ πήρε το προβάδισμα στο 4ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Σεντ Μαξιμίν, με τελικό αποδέκτη τον Γουίλσον (3η συνεργασία των δύο στην θητεία τους στις «καρακάξες»), ισοφαρίστηκε ένα τέταρτο αργότερα από το πρώτο γκολ του Κρέσγουελ στην Premier League μετά από δύο χρόνια, αλλά έκλεισε το πρώτο μέρος, ούσα μπροστά στο σκορ, χάρη στο πρώτο εντός έδρας γκολ του Μέρφι, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, δίχως καν να χρειαστεί να σηκωθεί από το έδαφος!

Παρόλα αυτά, η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν εντελώς διαφορετική, και η Γουέστ Χαμ προσέγγισε το ματς με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο στην επανάληψη, αφού είχε σταθεί τυχερή και νωρίτερα, με το δοκάρι του του Αλμιρόν.

Αρχικά, βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Μπενραχμά στο 53ο λεπτό, και δέκα λεπτά αργότερα, αφού απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία με τον Μάικλ Αντόνιο, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι, από τη μικρή περιοχή, πήρε το προβάδισμα, ύστερα από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου, και «ριμπάουντ» του Τόμας Σούτσεκ.

Το εκπληκτικό πεντάλεπτο του Μάικλ Αντόνιο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την όμορφη αντεπίθεση της ομάδας του, δεν «τρίτωσε» τις χαμένες του ευκαιρίες, και σκόραρε με εξαιρετικό σουτ με το δεξί, «κλειδώνοντας» την πρώτη επικράτηση της Γουέστ Χαμ σε πρεμιέρα, ύστερα από έξι χρόνια.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης