Football Talk

Πέντε αναγνώστες βρήκαν το ακριβές σκορ στο Νόριτς-Λίβερπουλ και κερδίζουν όλοι το δώρο του BN Sports

Πέντε αναγνώστες βρήκαν το ακριβές σκορ στο Νόριτς-Λίβερπουλ και κερδίζουν όλοι το δώρο του BN Sports

Το 3-0 της Λίβερπουλ στην έδρα της Νόριτς για την πρεμιέρα της Premier League, χάρισε σε πέντε αναγνώστες ένα ξεχωριστό δώρο για το Buffalo Athens.

Η Νόριτς φιλοξένησε χθες την Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-0 και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Βέβαια, είχαμε «μάχη» με ελληνικό χρώμα, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννούλη εναντίον του Κώστα Τσιμίκα, με τον Χρήστο Τζόλη να παραμένει στον πάγκο.

Το «BN Sports» έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να μαντέψουν το τελικό σκορ της αναμέτρησης μέσω του Instagram. Πέντε από αυτούς, βρήκαν στο 0-3 και αμφότεροι κέρδισαν ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Buffalo Athens. Εδώ να σημειώσουμε πως, αν και αρχικά είχε οριστεί να κληρώσουμε δύο νικητές, εν τέλει πήραμε την απόφαση να δώσουμε το δώρο και στους πέντε νικητές. Φυσικά, δεν είναι ο πρώτος διαγωνισμός της σελίδας και σίγουρα ούτε ο τελευταίος.

Ως BN Sports, ευχαριστούμε το μαγαζί Buffalo Athens για τα δώρα που προσφέρει στους αναγνώστες μας. Φυσικά, για να παρακολουθήσεις κάθε διαγωνισμό που κάνουμε, μπες στην σελίδα μας στο Instagram, πάτα follow και την επόμενη φορά, ίσως είσαι εσύ ο νικητής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης