Football Talk

Άρης – Βόλος 4-3: «Έλυσε» το πρόβλημα του γκολ αλλά προβλημάτισε στην άμυνα! (video)

Άρης – Βόλος 4-3: «Έλυσε» το πρόβλημα του γκολ αλλά προβλημάτισε στην άμυνα! (video)
Ο Άρης επικράτησε με 4-3 του Βόλου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης «έλυσε» το πρόβλημα του γκολ και βρήκε δίχτυα, νικώντας με 4-3 στην πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλά λάθη στην άμυνα για μια ακόμη φορά, μια βδομάδα πριν από την πρώτη σέντρα με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν φανερά καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 (Φαμπιάνο 20’, Μπερτόγλιο 27’) , αλλά για μια ακόμη φορά «πλήρωσε» τα λάθη της στην άμυνα. Μετά το 43΄ο Άρης ανήμπορος να αντιδράσει δέχτηκε μέσα σε 3 λεπτά δυο γκολ (Πουρίτα 43’, Μπαρτόλο 45’) με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 2-2!


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και έκαναν το 3-2 με τον Μπρούνο Γκάμα στο 48’. Στο 80′ ο Άρης μετά από ένα ακόμη λάθος ισοφαρίστηκε (3-3) από τον Τερεζίου, έπειτα από λάθος εκτίμηση του Σάκιτς που έχασε τον Μπαρτόλο και ο Τερεζίου με πλασέ ισοφάρισε. Το τελικό σκορ (4-3) διαμόρφωσε στο 90′ με χτύπημα πέναλτι ο Ματίγια, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε σουτ-χέρι του Κούνζτρα.


Πρώτη εμφάνιση για τον Λούμορ που ξεκίνησε βασικός, όπως και του Ιτούρμπε ο οποίος μπήκε αλλαγή.

Οι ενδεκάδες:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (76' Σάκιτς), Φαμπιάνο (81' Ασλανίδης), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Λούμορ (53’ Γκάνεα), Εντιαγέ (70' Τζέγκο), Λούκας Σάσα (85' Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (53’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76' Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (70' Χαίροβιτς), Μάνος (85' Ντουάρτε).

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντεζ (46’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ. Μετά το 70’ η 11αδα του Βόλου διαμορφώθηκε ως εξής: Κότνικ Μπαρτόλο, Γκρίλο, Ριένστρα, Σοάρες, Κούζντρα, Ρεγκατέν (88' Μεταξάς), Νίνης, Ροσέρο, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης