Football Talk

Κούμαν: «Θα μας λείψει ο Μέσι αλλά δεν πρέπει να ζούμε με το παρελθόν»

Κούμαν: «Θα μας λείψει ο Μέσι αλλά δεν πρέπει να ζούμε με το παρελθόν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και – φυσικά – απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Ενθουσιασμένος με την ομάδα του, δηλώνει Ρόναλντ Κούμαν, μία ημέρα πριν την αυριανή (15/08) πρεμιέρα της La Liga, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, που για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 17 χρόνια, δεν έχει στις τάξεις της τον Λιονέλ Μέσι.

«Η αποχώρηση του Μέσι ήταν οδυνηρή για όλους τους φίλους της ομάδας, για όλα όσα έκανε για αυτόν τον σύλλογο. Θα μου λείψει πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικός στην Ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αλλά εμείς, δεν πρέπει να ζούμε με το παρελθόν. Τα πράγματα αλλάζουν, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχουμε εφέτος».

«Όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, θα έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Από αύριο (Κυριακή), δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θα υπάρχουν βαθμοί για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη. Κάναμε πέντε εβδομάδες προετοιμασία, χωρίς τον Λέο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης