Football Talk

Βαλένθια – Χετάφε 1-0: Ξεκίνημα με το δεξί για τις «νυχτερίδες» και ρεσιτάλ… καρτών!

Βαλένθια – Χετάφε 1-0: Ξεκίνημα με το δεξί για τις «νυχτερίδες» και ρεσιτάλ… καρτών!

Σημαντικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ο διαιτητής Μανσάνο, ο οποίος χρειάστηκε να συμβουλευτεί αρκετές φορές το VAR.

Η Βαλένθια επικράτησε 1-0 της Χετάφε στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της La Liga. Οι γηπεδούχοι αν και είδαν παίκτη τους να βγαίνει εκτός πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, όμως κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Η αναμέτρηση για τη Χετάφε δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο 3ο μόλις λεπτό ο διαιτητής χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR καθώς λίγο νωρίτερα ο Γκιγιαμόν είχε υποπέσει σε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα. Έπειτα από τον έλεγχο της φάσης ο ρέφερι Μανσάνο αποφάσισε πως ο παίκτης των «νυχτερίδων» έπρεπε να αντικρίσει κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν να πορευτούν με 10 παίκτες.

Στη συνέχεια η κυριαρχία της Χετάφε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ξεκάθαρη, καθώς εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Το γκολ όμως ήρθε για την ομάδα του Μπορδαλάς με τον Σολέ στο 11’, να ξεγελά τον Σόρια από την άσπρη βούλα και να σημειώνει το 1-0.

Στο 76ο λεπτό η Χετάφε είδε και εκείνη παίκτη της να φεύγει εκτός με κόκκινη κάρτα. Συγκεκριμένα ο Καμπάκο είδε δεύτερη κίτρινη και αναγκάστηκε να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης