Football Talk

Άρης: Πιθανό ντεμπούτο για Ιτούρμπε κόντρα στον Βόλο

Άρης: Πιθανό ντεμπούτο για Ιτούρμπε κόντρα στον Βόλο

Ο Χουάν Ιτούρμπε κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (14/08).

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 12/8) οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Στο πρόγραμμα, που περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ταχύτητες, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Χουλιάν Κουέστα και Κώστα Μήτρογλου.

Οι δυο τους δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο για το αυριανό φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Βόλο (20:00). Παιχνίδι που θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της Super League κόντρα στον ΟΦΗ - αν κι εφόσον τελικά την ερχόμενη Τρίτη υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Κόντρα στους Θεσσαλούς θα πραγματοποιήσουν, πιθανότατα, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Χουάν Ιτούρμπε και Λούμορ Αγκμπενιένου που δεν είχαν αγωνιστεί στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ την περασμένη Τρίτη. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης