Football Talk

Έβερτον: Χωρίς Ροντρίγκες στην πρεμιέρα

Έβερτον: Χωρίς Ροντρίγκες στην πρεμιέρα

Ο Κολομβιανός βρίσκεται σε καραντίνα και γι αυτό θα αναγκαστεί να χάσει την πρεμιέρα της Έβερτον στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Έβερτον υποδέχεται το Σάββατο (14/8, 17:00) τη Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για την Premier League, ωστόσο ο Ράφα Μπενίτεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση χωρίς να υπολογίζει σε πέντε παίκτες.

Ένας εξ αυτών είναι ο Χάμες Ροντρίγκες και αυτό γιατί, όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη Συνέντευξη Τύπου των «τόφις», ο Κολομβιανός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτο-απομόνωση, λόγω των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό. Ο προπονητής δεν θέλησε να αποκαλύψει τα υπόλοιπα ονόματα των παικτών.

Στον αντίποδα, ο Μπενίτεθ θα έχει στη διάθεσή του τον Ριτσάρλισον, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο. Πάντως, ο Ισπανός τόνισε πως ο σύλλογος θα πρέπει να διαχειριστεί αργότερα μέσα στη σεζόν την ξεκούραση του Βραζιλιάνου.

Ο 61χρονος μπορεί επίσης να υπολογίζει για το παιχνίδι και στον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν που ξεπέρασε τον τραυματισμό σε δάχτυλο του ποδιού, ο οποίος τον κράτησε εκτός «μάχης» από το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης