Football Talk

Στην έξοδο ο Παστόρε από την Ρόμα!

Στην έξοδο ο Παστόρε από την Ρόμα!

Εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο και της Ρόμα, βρίσκεται ο Χαβιέ Παστόρε, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως δεν έχει δεχθεί κρούση από καμία ομάδα.

Κάποτε ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν ο γαλλικός σύλλογος δημιουργούσε την αυτοκρατορία του. Ωστόσο, στα 32 του πλέον χρόνια, ο Χαβιέ Παστόρε, όχι απλώς δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θυμόμαστε αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει στην Ρόμα, όμως φαίνεται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος είναι επειδή ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον έχει στα πλάνα του και η ομάδα τον έχει ειδοποιήσει να βρει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του.

Οι Ρωμαίοι τον απέκτησαν έναντι 24,7 εκατ. ευρώ, το καλοκαίρι του 2018, όμως η αξία του, έχει πέσει κατακόρυφα στο 1,5 εκατ. ευρώ (!). Ταυτόχρονα, ο ίδιος υποστήριξε πως δεν έχει καμία πρόταση για να πάρει μεταγραφή να φύγει, έστω με δανεισμό.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Θα ήθελα να απαλλάξω τη Ρόμα από το συμβόλαιό μου, αλλά αυτήν την περίοδο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για εμένα».

Ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς, δεν αγωνίσθηκα σχεδόν καθόλου τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, ακόμη και όταν ήμουν σε καλή κατάσταση. Έτσι, κανείς δεν μπορούσε να με δει. Δεν είχα καν την ευκαιρία να συστηθώ στον νέο προπονητή. Ο σύλλογος αποφάσισε να μας δανείσει ή να μας παραχωρήσει, οπότε γυμνάζομαι μόνο με τους παίκτες που περιμένουν να λυθεί η συνεργασία τους. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά μου, θέλω να μείνω στην Ευρώπη, αλλά δεν θέλω να πάω και όπου να ΄ναι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης