Football Talk

Νόριτς: Ξεπέρασε τα όριά της και ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της για τον Τζόλη!

Νόριτς: Ξεπέρασε τα όριά της και ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της για τον Τζόλη!

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της επιβεβαίωσε και επίσημα η Νόριτς, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Χρήστου Τζόλη, με τα 11 εκατομμύρια να αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!

Σχετικά Άρθρα

Η επιθυμία του Χρήστου Τζόλη να μεταβεί στη Νόριτς ήταν δεδομένη. Αυτό που όμως δεν ήταν γνωστό, ήταν το πόσο ήθελαν οι Άγγλοι να κάνουν δικό τους το νεαρό επιθετικό, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους στο… είδος του στην Ευρώπη.

Για τον λόγο αυτό, η Νόριτς αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ρεκόρ για τον σύλλογο, πληρώνοντας συνολικά περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να πείσει την ελληνική ομάδα να «ανάψει» το πράσινο φως, και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις.

Η επιθυμία της έγινε πράξη, ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί και επίσημα συμπαίκτη του Δημήτρη Γιαννούλη, και η Νόριτς ξεπέρασε τα όριά της, δίνοντας στον ΠΑΟΚ περισσότερα χρήματα από αυτά που διέθεσε για τον Ρασίκα της Βέρντερ Βρέμης!

Πλέον ο Τζόλης σηματοδότησε και επίσημα την οικονομική υπέρβαση της Νόριτς, και μένει να δούμε αν στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Λίβερπουλ, αγωνιστεί για πρώτη φορά, μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η πεντάδα των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία της Νόριτς, πλην του Χρήστου Τζόλη:

Μίλοτ Ρασίκα: 11 εκατομμύρια

Στίβεν Νέισμιθ: 11 εκατομμύρια

Τιμ Κλόζε: 11 εκατομμύρια

Ρίκι Φαν Φόλσβινκελ: 10 εκατομμύρια

Ρόμπι Μπράντι: 9,9 εκατομμύρια

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης