Football Talk

ΠΑΟΚ: Διατήρησε το «μηδέν» στην Τούμπα, σε αγώνα προκριματικής φάσης, μετά από τέσσερα χρόνια!

ΠΑΟΚ: Διατήρησε το «μηδέν» στην Τούμπα, σε αγώνα προκριματικής φάσης, μετά από τέσσερα χρόνια!
Σπουδαία ήταν η πρόκριση που κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιανς, με τον Μπίσεσβαρ σαφώς να διαδραματίζει καίριο ρόλο στην ανατροπή του 2-1 της Ιρλανδίας, αλλά και την ανασταλτική λειτουργία του Δικεφάλου να παίρνει «άριστα», μετά από τέσσερα χρόνια!
Σχετικά Άρθρα

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιανς με 2-0, στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Θεσσαλονικείς ναι μεν, να έχουν σε καταπληκτική ημέρα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είχε άμεση συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας, αλλά δεν θα μπορούσαν στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουν, αν η ανασταλτική τους λειτουργία δεν έδειχνε την συνέπεια που την χαρακτήρισε.

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε άλλωστε γκολ στην Τούμπα, για πρώτη φορά ύστερα από επτά διαδοχικά ενενηντάλεπτα προκριματικής φάσης, είτε Champions League, είτε Europa League, με την τελευταία αναμέτρησή του που ολοκληρώθηκε με «μηδέν παθητικό» στην έδρα του, να χρονολογείται τον Αύγουστο του 2017, και να λαμβάνει χώρα απέναντι στην Ολύμπικ Ντόνετσκ.

Σε εκείνο το ματς μάλιστα, ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει και πάλι με 2-0, έχοντας πετύχει όπως και απέναντι στην Μποέμιανςδύο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Φερνάντο Βαρέλα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να αποτελούν τους μοναδικούς ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν ως βασικοί σε αμφότερες αναμετρήσεις!

Αναλυτικά τα επτά πιο πρόσφατα προκριματικά ματς του ΠΑΟΚ, πριν από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μποέμιανς, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018:

ΠΑΟΚ – Βασιλεία 2-1

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας 3-2

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 1-4

ΠΑΟΚ – Άγιαξ 2-2

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 2-1

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ 1-2

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης