Football Talk

Live: ΠΑΟΚ - Μποέμιανς 2-0 (Τέλος)

Live: ΠΑΟΚ - Μποέμιανς 2-0 (Τέλος)

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου» για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί την Μποέμιανς για την ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να προκριθεί στα play off. Το «BN Sports» και ο Νότης Χάλαρης θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό ότι συμβαίνει στην αναμέτρηση

Σχετικά Άρθρα
Τέλος αγώνα! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-0 την Μποέμιανς, κάνει το 3-2 στο συνολικό σκορ και παίρνει την πρόκριση στα play off του Europa Conference League.

93ο λεπτό:
Παραλίγο να παγώσει η Τούμπα, καθώς ο Μαλόν πάτησε περιοχή αλλά ο Γουρντ δεν έπιασε καλά την μπάλα

85ο λεπτό:
Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί με ευκολία το σκορ-πρόκρισης.

64ο λεπτό:
Ο Αντρέ Βιειρίνια έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.


60ο λεπτό:
Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Τζόρτζ Κέλι έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

Τέλος το πρώτο ημίχρονο!

41ο λεπτό: Τρομερή
ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Ο Ελ Καντουρί βρέθηκε φάτσα με το τέρμα μετά την πάσα του Ζίβκοβιτς αλλά το σουτ πέρασε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

35ο λεπτό:
Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Πολύ κοντά στο 3-0 ο Δικέφαλος, όμως το τρομερό σουτ του Ελ Καντουρί θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Τόλμπατ και η μπάλα θα σκάσει στην γραμμή. Η φάση είναι οριακή, με το ριπλέι να δείχνει πως ίσως έχει περάσει ολόκληρη μέσα, κάτι που χωρίς VAR δεν είναι εύκολο να γίνει διακριτό.


28ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκμεταλλεύεται την υπέροχη κάθετη του Ελ Καντουρί και με ωραίο πλασέ, κάνει το 2-0 για τον Δικέφαλο, ο οποίος παίρνει προβάδισμα πρόκρισης.


18ο λεπτό:
Δεύτερη φάση για τους Ιρλανδούς, αυτή την φορά με τον Μπάρκλεϊ. Ο άσος της Μποέμιανς έπιασε ένα δυνατό σουτ στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη.


15ο λεπτό:
Παραλίγο να ισοφαρίση η Μποέμιανς. Συγκεκριμένα, ο Ντεβόι κατέβασε την μπάλα, έκανε την σέντρα στον Κέλι, με τον Μιχαηλίδη να παρεμβαίνει και παραλίγο να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ.


7ο λεπτό:
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιάννης Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Τάλμποτ απέκρουσε σταθερά.

4ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Στέφαν Σβαμπ παίρνει την κεφαλιά από την σέντρα του Μπίσεσβαρ και κάνει το 1-0 για τον Δικέφαλο.


Έναρξη αγώνα!


Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο!

Έχουν μείνει 10 λεπτά για την πρώτη σέντρα...

Ακόμα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις εξέδρες της Τούμπας έπειτα από 1,5 χρόνο απουσίας και θα δώσουν την δική τους βοήθεια για να προκριθεί ο Δικέφαλος.

Να σας θυμίσουμε πως στο πρώτο ματς, η Μποέμιανς επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μειώνει στο 78ο λεπτό και να δίνει ελπίδες πρόκρισης στον Δικέφαλο!


Από την άλλη, η Μποέμιανς θα παραταχθεί με τους: Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μρέσλιν, Ντεβόι, Μπάκλεϊ, Τίερνι, Κουτ, Μπαρτ και Κέλι

Έχουν γίνει γνωστές οι εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει με τον Πασχαλάκη στα καρέ του, τους Σοάρες, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια στην άμυνα και στον άξονα, τους Κούρτιτς και Σβαμπ. Ως δεκάρι Μπίσεσβαρ, στα φτερά τους Ελ Καντουρί - Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς με στόχο την ανατροπή του εις βάρους 2-1 στην Ιρλανδία και την πρόκριση στα play off του Europa Conference League.

Καλησπέρα σας!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης