Football Talk

Europa League Conference: Γκολ στην Τούμπα – Περνάει η Έλφσμποργκ

Europa League Conference: Γκολ στην Τούμπα – Περνάει η Έλφσμποργκ

Οι ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League Conference ξεκινούν με τον ΠΑΟΚ να αναζητά γκολ απέναντι στην επικίνδυνη Μποέμιανς, στοχεύοντας στην δεύτερη ελληνική πρόκριση της φετινής σεζόν, και την Έλφσμποργκ να καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, η οποία μετρά οκτώ ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα δεχτεί μόλις τρία γκολ, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει 20 φορές, πετυχαίνοντας ουσιαστικά 1,6 γκολ ανά ματς!

Ο λόγος για την Έλφσποργκ, η οποία προβλημάτισε με την εντός έδρας ισοπαλία της (1-1) με τη Βελέζ Μόσταρ, αλλά το εμφατικό 7-0 ως συνολικό σκορ απέναντι στη Μιλσάμι στον 3ο προκριματικό γύρο, δείχνει πως διαθέτει την ποιότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου της, χωρίς να χρειαστεί να οδηγηθεί το ματς στην συνηθισμένη πλέον, διαδικασία της παράτασης.

Και περνάμε στο παιχνίδι που θα καθηλώσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, στην ρεβάνς απέναντι στην Μποέμιανς, και θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA, με την χώρα μας να βρίσκεται πιο κοντά στην 22η θέση!

Άξιο αναφοράς για την «μάχη» της Τούμπας αποτελεί το γεγονός πως έξι στα τελευταία εννιά παιχνίδια της Μποέμιανς έχουν ολοκληρωθεί με περισσότερα από 2 γκολ ανά ματς αθροιστικά, με τους Ιρλανδούς να σκοράρουν στα 8 από τα 10 τελευταία τους, ενώ η ελληνική ομάδα επίσης βρίσκει δίχτυα σε έξι διαδοχικά ματς, είτε επίσημου, είτε φιλικού χαρακτήρα.

Πρόταση: Βελέζ Μόσταρ – Έλφσμποργκ 2

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης