Football Talk

Παράπονα της Μποέμιανς μέσω ανακοίνωσης – δεν μπορούν να μεταβούν στην Τούμπα οι φίλοι των Ιρλανδών, αν δεν έχουν ελληνικό διαβατήριο!

Παράπονα της Μποέμιανς μέσω ανακοίνωσης – δεν μπορούν να μεταβούν στην Τούμπα οι φίλοι των Ιρλανδών, αν δεν έχουν ελληνικό διαβατήριο!

Την δυσαρέσκειά της φρόντισε να αναδείξει μέσω ανακοίνωσης της η Μποέμιανς, με τους Ιρλανδούς να τονίζουν πως κανένας φίλος τους δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από κοντά, αν δεν διαθέτει ελληνικό διαβατήριο όπως τους ενημέρωσε η ελληνική αστυνομία.

Την κατάσταση που συνάντησε στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της επικείμενης, δεύτερης αναμέτρησης της με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θέλησε να φέρει στο φως της δημοσιότητας η Μποέμιανς, με τους Ιρλανδούς να επισημαίνουν ότι ενημερώθηκαν από τον ΠΑΟΚ πως κανένας φίλος τους, που δεν διαθέτει ελληνικό διαβατήριο, δεν θα έχει την δυνατότητα να παραβρεθεί στις εξέδρες της Τούμπας!

Η Μποέμιανς μάλιστα δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο στην ανακοίνωσή της, αναφέροντας απλώς το περιστατικό και την ενημέρωση της Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε τον σύλλογο το απόγευμα ότι μόνο όσοι έχουν ελληνικά διαβατήρια θα μπορούν να μπουν στην Τούμπα αύριο. Έχουμε ενημερωθεί ότι όποιος οπαδός αγόρασε εισιτήριο, θα λάβει τα χρήματά του πίσω. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι περεταίρω…»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης