Football Talk

Κρέσπο: «Είμαι έτοιμος… επιτέλους θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας» (video)

Κρέσπο: «Είμαι έτοιμος… επιτέλους θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας» (video)
Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.
Σχετικά Άρθρα

O Χοσέ Κρέσπο μίλησε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Μποέμιαν στην Τούμπα, δηλώνοντας έτοιμος να αγωνιστεί αλλά και πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός:

«Έχω προπονηθεί μόνο μια φορά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος εφόσον ο προπονητής θελήσει να με χρησιμοποιήσει. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε λίγο πιο σοβαροί. Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη που πρέπει να τα εξαλείψουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση όχι όμως υπεροψία. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο δε θα είναι γεμάτο λόγω των μέτρων, αλλά επιτέλους θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Είναι σημαντικό να παίζεις με κόσμο, πόσο μάλλον με τους δικούς μας. Θα μας δώσουν τεράστια βοήθεια.

Την τελευταία εβδομάδα, ο προπονητής προσπάθησε να βάλει το μυαλό μας σε μια σειρά. Έχουμε ατομική ποιότητα και προσπαθούμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Ξέρουμε τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν και θα παλέψουμε να τα ξανακάνουμε.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Λουτσέσκου και ακόμα περισσότερο λόγω της προσωπικότητας που έχει. Προσπαθεί να μας δώσει ξανά αυτοπεποίθηση διότι ήταν κάτι που μας έλειψε. Το πρώτο βήμα αυτής της δουλειά είναι την Πέμπτη με την Μποέμιαν».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης