Football Talk

Άγιαξ: Θέλει πίσω τον Κρίστιαν Έρικσεν!

Άγιαξ: Θέλει πίσω τον Κρίστιαν Έρικσεν!

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες απ’ την ημέρα που όλος ο πλανήτης έγινε μάρτυρας της σοκαριστικής κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020.

Σχετικά Άρθρα

Ο διεθνής Δανός άσος έχει ξεκινήσει πολύ ελαφρύ πρόγραμμα προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα στην Ίντερ, όμως οι γιατροί της ιταλικής ομάδας δεν του επιτρέπουν για την ώρα να ανεβάσει «στροφές», θεωρώντας πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αξιολογήσουν αν θα είναι σε θέση να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Στο Άμστερνταμ πάντως, όπως αναφέρουν ολλανδικά και ιταλικά ΜΜΕ, η ιατρική ομάδα του Άγιαξ έχει πάρει ήδη τον ιατρικό φάκελο του 29χρονου άσου, τον οποίο και μελετά, κρίνοντας πως θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά σε κανονικό επίπεδο, εφόσον ακολουθήσει για ένα μικρό διάστημα μία συγκεκριμένη αγωγή.

Το όλο θέμα δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται προσώρας από τα δύο κλαμπ, ωστόσο, στην Ολλανδία τα τοπικά Μέσα επιμένουν πως έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κινήσεις για να επιστρέψει ο Έρικσεν στον «Αίαντα», με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης