Football Talk

Λίβερπουλ - Οσασούνα: Εκπληκτικός Τσιμίκας με τρομερή ασίστ στον Φιρμίνο! (video)

Λίβερπουλ - Οσασούνα: Εκπληκτικός Τσιμίκας με τρομερή ασίστ στον Φιρμίνο! (video)

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει τρομερό καλοκαίρι φέτος στη Λίβερπουλ, είναι δεδομένα εκ των διακριθέντων της προετοιμασίας, είχε ασίστ σε γεμάτο Άνφιλντ στο 3-1 επί της Οσασούνα, μιμήθηκε... τον Μανέ «κλέβοντας» τον πανηγυρισμό του Φιρμίνο και ετοιμάζεται για φανέλα βασικού στην Πρέμιερ Λιγκ.  

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Έλληνας φουλ μπακ απολαμβάνει την παρουσία του στους «κόκκινους». Έπειτα από την πρώτη περίεργη και δύσκολη χρονιά, τώρα ο Τσιμίκας δείχνει ικανός ν' ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες.

Ευνοήθηκε και από τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον, ωστόσο, καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Το βράδυ της Δευτέρας στο φιλικό με την Οσασούνα έβγαλε τρομερή ασίστ προς τον Φιρμίνο έπειτα από 1-2 με τον επίσης εντυπωσιακό, Μιναμίνο, πανηγύρισε μαζί με τον Φιρμίνο και παρασύρθηκε και από την εκπληκτική ατμόσφαιρα του Άνφιλντ.

Πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα των Πρωταθλητών Αγγλίας του 2020, στο ματς με την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Παράλληλα, όντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις του, ο Κώστας Τσιμίκας ανέρτησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στον προσωπικό του λογαριασμό:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης