Football Talk

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρόμπερτσον, ευκαιρία για τον Κώστα Τσιμίκα!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρόμπερτσον, ευκαιρία για τον Κώστα Τσιμίκα!
Με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άντι Ρόμπερτσον καθησύχασε και ευχαρίστησε τους φίλους της Λίβερπουλ για τα μηνύματα στήριξης.
Σχετικά Άρθρα

Ο Άντι Ρόμπερτσον αποκάλυψε μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι υπέστη ζημιά στους συνδέσμους και μπορεί να μείνει εκτός για κάποιο διάστημα μετά τον τραυματισμό στο φιλικό της Λίβερπουλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την Κυριακή (8/8).

Ο Ρόμπερτσον γύρισε τον αστράγαλο του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και χρειάστηκε να τον βοηθήσουν για να μεταφερθεί εκτός γηπέδου οι γιατροί.

Σήμερα Δευτέρα (9/8) φωτογραφήθηκε να φεύγει από το νοσοκομείο φορώντας μια προστατευτική μπότα και κρατώντας μια πατερίτσα, οδηγώντας τους οπαδούς των «κόκκινων» να σκεφτούν τα χειρότερα για τον Σκωτσέζο μπακ.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για τον Κώστα Τσιμίκα να πάρει θέση βασικού, μιας και είναι ο μόνος αριστερός μπακ που έχει πλέον στη διάθεση του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στην ανάρτηση του έγραψε:

«Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Η ακτινογραφία δεν έδειξε τίποτα πολύ σοβαρό, αλλά υπάρχει κάποια βλάβη στους συνδέσμους που θα πρέπει να διορθωθεί. Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιστρέψω αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ξανά την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Καλή επιτυχία στα αγόρια που παίζουν απόψε #YNWA».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης