Football Talk

Λίβερπουλ: Ξανά «παλμοί» στο Άνφιλντ – Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρόμπερτσον (video)

Λίβερπουλ: Ξανά «παλμοί» στο Άνφιλντ – Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρόμπερτσον (video)

Γλυκόπικρα συναισθήματα για την Λίβερπουλ, έπειτα από το φιλικό ματς κόντρα στην Μπιλμπάο.

Σχετικά Άρθρα

Έπειτα από αρκετούς μήνες ακούστηκε πάλι το «You’ll never walk alone» από τις κερκίδες του Άνφιλντ. Λίβερπουλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στο πλαίσιο μιας φιλικής αναμέτρησης σ’ ένα όμορφο απόγευμα. Το σκορ άνοιξαν οι «reds» διαγώνιο σουτ του Ζότα στο 13’, με την Μπιλμπάο να ισοφαρίζει στο 53’ με εξ επαφής πλασέ του Μπερενγκέρ

Τα καλά νέα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι η 72λεπτη συμμετοχή του Φαν Ντάικ και οι χιλιάδες – όρθιοι – οπαδοί στις κερκίδες! Από την άλλη, είδε τον Ρόμπερτσον να αποχωρεί τραυματίας καθώς στην προσπάθειά του να κόψει μια σέντρα, έβαλε τον αστράγαλο του και πάτησε άτσαλα μετά στο έδαφος. Τη Δευτέρα (09/08) ο Σκωτσέζος αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Μετά το ματς ο Γιούργκεν Κλοπ είπε για τον τραυματισμό: «Φυσικά και δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Η αλήθεια είναι πως πονούσε αρκετέ και για αυτό έγινε αλλαγή. Θα το είδατε και εσείς στην τηλεόραση πως έκοψε τη μπάλα η οποία του γύρισε τον αστράγαλο.

Πλέον δεν πονάει αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αν δεν έχουμε τις εξετάσεις του. Θα πάει αύριο για μαγνητική και θα ξέρουμε περισσότερα».

Στις κερκίδες του γηπέδου παραβρέθηκε και ο Ίαν Ρας, ο οποίος ανάρτησε σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης