Football Talk

Βόλφσμπουργκ: Έβαλε και 6o παίκτη στην παράταση και παρά τη νίκη της στο Κύπελλο Γερμανίας, κινδυνεύει με αποκλεισμό στα χαρτιά!

Βόλφσμπουργκ: Έβαλε και 6o παίκτη στην παράταση και παρά τη νίκη της στο Κύπελλο Γερμανίας, κινδυνεύει με αποκλεισμό στα χαρτιά!

Γκάφα ολκής από τον Μαρκ Φαν Μπόμελ στον πάγκο των «λύκων», που έριξε παραπάνω παίκτες στο γήπεδο απ’ όσους είχε δικαίωμα.

Αν και επιτρέπονται συνολικά 5 αλλαγές, σε κανονική διάρκεια και παράταση στο DfB Pokal της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ προχώρησε σε έξι κόντρα στην ομάδα 4ης κατηγορίας, Πρόισεν Μίνστερ (3-1 παράταση). Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς του θεσμού, με συνέπεια οι «λύκοι» να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το θεσμό, μόλις στον πρώτο γύρο, αν η Πρόισεν Μίνστερ καταθέσει ένσταση και κερδίσει το παιχνίδι στα... χαρτιά.  

Ο Φαν Μπόμελ ανέλαβε φέτος την ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση πέρσι στη Bundesliga και κέρδισε τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Ολλανδός πρώην άσος της Μπάγερν ναι μεν έκανε θετικό επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο των Σαξόνων, εντούτοις η νικηφόρα αρχή μπορεί να του βγει ξινή.

Πραγματοποίησε κανονικά τρεις αλλαγές στο 90λεπτο. Είχε δικαίωμα για δύο ακόμα, αλλά εκείνος έβαλε τους Γκέρχαρντ (98’), Μπορνό (102’) και εν τέλει τον Μεχμέντι (103’) στην ημίωρη παράταση. Σύμφωνα με τους νικητές, ενημέρωσαν τον 4ο διαιτητή για την 6η αλλαγή, εκείνος δεν αρνήθηκε και έτσι την πραγματοποίησαν κανονικά.

Το φαβορί του ματς βρέθηκε να χάνει στο 74’, ισοφάρισε στο 90’ με τον Μπρέκαλο, αλλά πήρε τη νίκη με τους Βέγκχορστ (103’) και Μπακού (121’).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης