Football Talk

Ηττήθηκε μετά από 40 παιχνίδια πρωταθλήματος η Ρέιντζερς, 1-0 από την Νταντί Γιουνάιτεντ!

Ηττήθηκε μετά από 40 παιχνίδια πρωταθλήματος η Ρέιντζερς, 1-0 από την Νταντί Γιουνάιτεντ!

Και όμως και η Ρέιντζερς, στο πρωτάθλημα της Σκωτίας είναι γήινη. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ηττήθηκε μετά από 40 ολόκληρα παιχνίδια από την Νταντί Γιουνάιτεντ, στην δεύτερη αγωνιστική της σεζόν, και δεν έκανε… «41» στο εντυπωσιακό αήττητο ρεκόρ που κουβαλούσε από τον Μάρτιο του 2020.

Είχε ξεχάσει τι σημαίνει ήττα στο πρωτάθλημα της Σκωτίας. Η κατάκτηση της Scottish Premiership και το «στοπ» στα εννέα διαδοχικά πρωταθλήματα της Σέλτικ, συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό αήττητο, το οποίο σε αθροιστικά, σε ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, μεταφραζόταν σε 40 παιχνίδια δίχως ήττα.

Παρόλα αυτά, το εντυπωσιακό σερί της Ρείντζερς έφτασε μοιραία σε ένα τέλμα. Η Νταντί Γιουνάιτεντ την κέρδισε με 1-0, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έμεινε δίχως γκολ, για πρώτη φορά ύστερα από τον περσινό Αύγουστο, όταν και είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Λίβινγκστον (0-0), και ηττήθηκε ξανά μετά από 17 μήνες!

Η 11η νίκη της Νταντί Γιουνάιτεντ (7η στην έδρα της) απέναντι στην Ρέιντζερς είναι γεγονός, και η ομάδα του Τζέραρντ στρέφει πλέον την προσοχή της στην αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στην Μάλμε (έχασε με 2-1 στην Σουηδία), όπου αν προκριθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό (αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς).

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης