Football Talk

ΠΑΟΚ: Είναι ο Μπάμπα Ραχμάν το αριστερό μπακ που χρειάζεται δημιουργικά ο Λουτσέσκου;

ΠΑΟΚ: Είναι ο Μπάμπα Ραχμάν το αριστερό μπακ που χρειάζεται δημιουργικά ο Λουτσέσκου;

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μετά την ικανοποίηση που προσέφερε με τις εμφανίσεις του την περσινή σεζόν, βρίσκεται ο Μπάμπα Ραχμάν, με την Τσέλσι να διαπραγματεύεται την αποχώρησή του και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της.

Σχετικά Άρθρα

«Μία ανάσα» από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Μπάμπα Ραχμάν, γνωστός από την περσινή του εξάμηνη θητεία, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είναι όμως ο Μπάμπα Ραχμάν ο ιδανικός αριστερός οπισθοφύλακας για τον ΠΑΟΚ; Ένας έμπειρος πλέον ακραίος μπακ, που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά δεν διακρίνεται για τις επιθετικές αρετές του, με τους αριθμούς να αναδεικνύουν την αδυναμία του.

Ο Μπαμπά Ραχμάν άλλωστε δεν έχει καταφέρει να καταγράψει καμία ασίστ την τελευταία διετία, παρά το γεγονός πως έχει λάβει μέρος σε 23 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πρόβλημα μάλιστα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως ο 27άχρονος Γκανέζος αποτελεί επιθυμία του ΠΑΟΚ, για να «επουλώσει» ένα κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Γιαννούλη για τη Νόριτς.
img_2306.jpg

Ενός ποδοσφαιριστή που «μοίρασε» 2 ασίστ σε 12 ματς, στο περσινό εξάμηνο που αγωνίστηκε προτού ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αγγλία, ενώ εν συνεχεία ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιερίνια, έδωσε μόλις μία τελική πάσα, μετρώντας συνολικά όμως τρεις ασίστ περισσότερες από τον Μπάμπα Ραχμάν, τα δύο τελευταία χρόνια.

Κάπως έτσι, δημιουργείται η αμφιβολία αναφορικά με το αν ο νυν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ την επιθετικότητα που έχει ανάγκη από την αριστερή πτέρυγα.

Μία «ορμή» που η ομάδα της Θεσσαλονίκης στερήθηκε μετά την φυγή του Γιαννούλη, και φαίνεται πως αναζητά σε έναν ποδοσφαιριστή που αναλογικά με τους αριθμούς του, δεν αποτελεί «πρώτη ύλη» στο ρεπερτόριό του.

Θα μπορέσει λοιπόν ο Μπάμπα Ραχμάν να πραγματοποιήσει μία σεζόν ανάλογη με αυτήν του 2014, όπου έδωσε 5 ασίστ με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ και οδηγήθηκε άμεσα στο Λονδίνο ή θα συνεχίσει να είναι θετικός, αποκλειστικά στο  «αμυντικό τρίτο» της ομάδας του; Ο ΠΑΟΚ αναμένει, και ο ποδοσφαιριστής καλείται να δώσει απαντήσεις!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης