Football Talk

ΟΦΗ: Αναχωρεί για τον Βόλο και το φιλανθρωπικό τουρνουά η αποστολή

ΟΦΗ: Αναχωρεί για τον Βόλο και το φιλανθρωπικό τουρνουά η αποστολή

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε στην προπόνηση της Παρασκευής (06/08) ο Σαρδινέρο.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ (06/08), πριν η αποστολή αναχωρήσει για Βόλο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, ταχύτητας, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι. Παράλληλα ο Σαρδινέρο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Ναμπί συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, ο Βάτερμαν και ο Τοράλ έκαναν θεραπεία. Επιπλέον οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση:

Με άσκηση κατοχής μπάλας, ασκήσεις ταχύτητας, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Adrian Sardinero ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Adil Nabi συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, οι Boy Waterman και Jon Toral έκαναν θεραπεία, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Σάββατο (7/8), η προπόνηση έχει οριστεί για τις 08:00 το πρωί ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Μαγνησίας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης