Football Talk

Λουτσέσκου: «Άδικο το αποτέλεσμα, χάσαμε από δικά μας λάθη»

Λουτσέσκου: «Άδικο το αποτέλεσμα, χάσαμε από δικά μας λάθη»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Μποέμιανς ο Ρασβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή να αναδεικνύει τα λάθη των παικτών του και να δίνει το σύνθημα εν’ όψει της ρεβάνς.

Σχετικά Άρθρα

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι από την Μποέμιανς και πλέον καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση στην Τούμπα.

Για το ματς, τα λάθη της ομάδας του και την επικείμενη αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επισήμανε πως η… ίδια του η ομάδα «δυσκόλεψε» την ζωή της και οδηγήθηκε στην ήττα.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Το ματς δεν είναι 60’, το ελέγχαμε, αρχίσαμε καλά, με αυτοπεποίθηση. Είχαμε και 1-2 καλές ευκαιρίες για το 1-0. Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου όταν δεν σκοράρεις.

Μετά μπήκαμε σε ματς με συνεχόμενες μεταβάσεις, είχαμε να καλύψουμε 60-70 μέτρα από άμυνα σε επίθεση και άμυνα. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τα αντίπαλα μπακ κι έτσι έκαναν μεγάλες μπαλιές. Θεωρώ γενικά πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Είπα στους παίκτες πως δεν με νοιάζει πώς, πρέπει να πάρουμε αυτήν την πρόκριση αίμα στα μάτια τους.

Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τα δύο γκολ. Με όλον τον σεβασμό στον αντίπαλο, δεν το κέρδισαν το ματς αλλά χάθηκε από τα δικά μας λάθη.

Δεν έκανε κακό ματς ο Εσίτι, είχαμε πολλές αλλαγές έχοντας στο μυαλό κάποιους παίκτες που θα ήταν έτοιμοι. Ο Κούρτιτς είναι μόλις στην τρίτη εβδομάδα, ο Μπίσεσβαρ ήρθε πριν από μερικές μέρες. Ο Σφιντέρσκι έχασε μέρες επειδή ήταν άρρωστος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης