Football Talk

Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Φαμπίνιο και «πιάνει» τα… 100, μαζί με τον Αλεξάντερ Άρνολντ!

Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Φαμπίνιο και «πιάνει» τα… 100, μαζί με τον Αλεξάντερ Άρνολντ!

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική για αυτήν συμφωνία προέβη η Λίβερπουλ, η οποία κατάφερε να διατηρήσει τον Φαμπίνιο στο ρόστερ της για την επόμενη τετραετία, υλοποιώντας την δεύτερη ανανέωση συνεργασίας στο τρέχον καλοκαίρι, μετά από αυτήν με τον Αλεξάντερ Άρνολντ.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για ένα από τα ζητήματα που δεδομένα είχαν απασχολήσει την Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα άλλωστε ήθελαν τους «κόκκινους» να εξετάζουν λεπτομερώς τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαμπίνιο, Τζόρνταν Χέντερσον, Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ και Μπόμπι Φιρμίνο, με άμεση συνέπεια η γκρίνια των φίλων της διαρκώς να μεγιστοποιείται.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε άμεσα να «κατευνάσει» τα πνεύματα, με την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αλεξάντερ Άρνολντ, να είναι μόνο η αρχή.

Πλέον, και ο Φαμπίνιο παραμένει στο Λίβερπουλ, με τα υπόλοιπα συμβόλαια να εκκρεμούν προς το παρόν, και αναμένεται να φτάσει τον μαγικό αριθμό των «100» αναμετρήσεων.

Ο λόγος βεβαίως στον αριθμό των αγώνων που θα έχει συνυπάρξει με τον Αλεξάντερ Άρνολντ. Μέχρι τώρα άλλωστε έχουν αγωνιστεί σε 99 ματς μαζί, έχουν ηττηθεί μόλις στα 16, ενώ βίωσαν από κοινού το πολύ κακό περσινό διάστημα της Λίβερπουλ, όπου έχασαν για πέντε διαδοχικές φορές για πρώτη φορά στην καριέρα τους!

Παρόλα αυτά, ο στόχος των «κόκκινων» στέφθηκε από επιτυχία, αμφότεροι ανέβασαν την απόδοσή τους άμεσα, η Λίβερπουλ εξασφάλισε την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League και πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για το ξεκίνημα απερίσπαστοι.
1_JS170002192.jpg

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών, ο Φαμπίνιο και ο Άρνολντ παραμένουν στο Άνφιλντ, η τεχνογνωσία δεδομένα υπάρχει, μετά την κατάκτηση της Premier League και του Champions League, και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξανά, κάθε λόγο να πανηγυρίζει τις «εσωτερικές μεταγραφές» της ομάδας του.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης