Football Talk

Live: Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1 (Τελικό)

Live: Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1 (Τελικό)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (03/08, στις 22:00) την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο να πάει με σκορ-ασφαλείας στην Βουλγαρία. Το BN Sports και ο Νότης Χάλαρης σας μεταφέρουν Λεπτό προς Λεπτό τι θα συμβαίνει στην αναμέτρηση...
Σχετικά Άρθρα
Τέλος της αναμέτρησης!

91ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για την Λουντογκόρετς! Οι Βούλγαροι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Τζολάκης έκανε κακή εκτίμηση αλλά ο Ντεσπόντοφ αστόχησε σε κενή εστία να σκοράρει.

87ο λεπτό: ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο Αγκιμπού Καμαρά κάνει το 1-1 για τον Ολυμπιακό! Ο νεαρός άσος με ένα πολύ ψύχραιμο πλασέ εκτέλεσε τον Καλίνα και ισοφάρισε για τους "ερυθρολεύκους".

66ο λεπτό:
Παράπονα από τον Ολυμπιακό για ορισμένες στιγμές του Σκωτσέζου διαιτητή με αποκορύφωμα το μαρκάρισμα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έβγαινε μόνος με τον Καλίνα.

63ο λεπτό:
Ακόμη μία τρομερή απόκρουση του Τζολάκη. Ο Τεκπετέι βρήκε όλο τον χώρο που χρειαζόταν, εκτέλεσε έξω από την περιοχή αλλά ο Έλληνας πορτιέρο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και διατήρησε το 1-0.


58ο λεπτό:
Τρομερή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Βαλμπουενά έκανε την σέντρα, ο Χασάν έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά αλλά ο Καλίνα απέκρουσε εντυπωσιακά!


50ο λεπτό: Γκολ η Λουντογκόρετς... Οι Βούλγαροι αιφνιδιάζουν τον Ολυμπιακό, με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Ο άσος της Λουντογκόρετς εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Τζολάκης δεν μπόρεσε να αποκρούσει το σουτ και έτσι έγινε το 0-1.


Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

Ημίχρονο!

44ο λεπτό:
Ευκαιρία για την Λουντογκόρετς. Ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Σωτηρίου, όμως το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντίνου Τζολάκη.


33ο λεπτό:
Αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού και πρώτη τελική για την Λουντογκόρετς. Οι Βούλγαροι βγήκαν στην επίθεση, ο Σωτηρίου ξέφυγε από τον Σεμέδο, όμως ο Τζόλακης απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ-α-τετ.


29ο λεπτό
: Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επιβάλλει τον ρυθμό τους και είχαν ακόμη μία τελική, με την κεφαλιά του Ρούμπεν Σεμέδο να περνάει μακριά από την εστία της Λουντογκόρετς.

15ο λεπτό: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πιέζει αρκετά τους Βούλγαρους, οι οποίοι προσπαθούν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.

Να πούμε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ κόντρα στην Μποέμιανς στο 23ο λεπτό...

3ο λεπτό: Πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Λαλά ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα, ο Μασούρας δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, ο Γάλλος γέμισε εκ νέου και η κεφαλιά του Χασάν κατέληξε στα χέρια του πορτιέρο της Λουντογκόρετς.



Ο αγώνας ξεκίνησε!

Πέντε λεπτά έμειναν για την έναρξη του αγώνα...

Γκολ-"χρυσάφι" για την Ρέιντζερς στο 95ο λεπτό, με τον Στίβεν Ντέιβις, ο οποίος μειώνει σε 2-1 κόντρα στην Μάλμε και δίνει ένα διαφορετικό αέρα ενόψει της ρεβάνς. Ταυτόχρονα, λήγει και το ματς.

Στο άλλο ματς, η Μάλμε κάνει την έκπληξη και προηγείται στο 83ο λεπτό με 2-0 της Ρέιντζερς μέσα στην Σουηδία. Να θυμίσουμε πως τον νικητή του ζευγαριού, θα αντιμετώπισει ο Ολυμπιακός εφόσον προκριθεί

Από την άλλη, η Λουντογκόρετς παίζει με σύστημα 4-3-3, με τους Καλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιαλκόφ, Μπάτζι, Γκονσάλβες, Κάουλι Ολιβέιρα, Ντεσπότοφ, Σωτηρίου και Τεκπετέι

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σισέ, Σεμέδο και Μπα. Δεξία, ως μπακ-χαφ θα είναι ο Λαλά ενώ αριστερά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τους Κουντέ και Καμάρα στον άξονα. Τέλος, Βαλμπουενά και Μασούρας θα πλαισιώσουν τον προωθημένο Χασάν.


Έχουν γίνει γνωστές οι εντεκάδες των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσει τους "ερυθρόλευκους" με το 3-4-3, έχοντας μόλις δύο αλλαγές σε σχεσή με την Νέφτσι Μπακού.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λουντογκόρετς, στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Καλησπέρα σας!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης