Football Talk

Μπορντό: Ανακοινώνει τον Μενσά και οι Αφρικανοί «ισοφαρίζουν» τους καθαρόαιμους Γάλλους στην… χώρα τους!

Μπορντό: Ανακοινώνει τον Μενσά και οι Αφρικανοί «ισοφαρίζουν» τους καθαρόαιμους Γάλλους στην… χώρα τους!

Μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση αναμένεται να καταστήσει επίσημη εντός των επόμενων ημερών η Μπορντό, με την γαλλική ομάδα να «δανείζεται» από την Σάλτσμπουργκ τον Γκιντεόν Μενσά, και να αυξάνει τον αριθμό των Αφρικανών στο ρόστερ της, «ισοφαρίζοντας» τους δικούς της Γάλλους!

Την απόκτηση του 23άχρονου αριστερού οπισθοφύλακα, Γκιντεόν Μενσά, αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Μπορντό, η οποία ήρθε σε επαφές με την Σάλτσμπουργκ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών «ευδοκίμησαν», και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά, ώστε ο Γκανέζος να υπογράψει το μονοετή δανεισμό του στην γαλλική ομάδα.

Εύκολα θα μπορούσε βεβαίως να πει κανείς πως ο Γκιντεόν Μενσά δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην Γαλλία… Η Μπορντό άλλωστε, διαθέτει, μετά την διαφαινόμενη προσθήκη του Μενσά στο ρόστερ της, επτά Αφρικανούς και επτά «καθαρόαιμους» Γάλλους, έχοντας βεβαίως και 14 ποδοσφαιριστές, των οποίων η καταγωγή «κινείται» ανάμεσα στην Γαλλία, και σε κάποια πόλη της Αφρικής.

Αναμφίβολα, πρόκειται για κάτι το εντυπωσιακό, μιας και μιλάμε για μία γαλλική ομάδα, στις τάξεις της οποίας οι Γάλλοι, δεν αποτελούν την «πλειοψηφία», αλλά «κινδυνεύουν» να είναι και λιγότεροι!
Gideon-Mensah_2.jpg

Ο Μενσά υπογράφει στην Μπορντό και η αφρικανική παροικία της ομάδας του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς, μεγαλώνει!

Αναλυτικά οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Μπορντό:

Όνομα ποδοσφαιριστή

 Καταγωγή

Μεξέρ

 Μοζαμβίκη

Ισούφ Σισοκό

 Μάλι

Ντέιβ Ρουγιάρντ

 Γουαδελούπη

Αμπέλ Μεντιούμπ

 Αλγερία

Λοϊκ Μπεσίλ

 Τονγκό

Σαμουέλ Καλού

 Νιγηρία

Τζος Μάτζα

 Νιγηρία


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης