Football Talk

Μποέμιανς - ΠΑΟΚ: Ο «δικέφαλος» θέλει να εξασφαλίσει τη… μισή πρόκριση!

Μποέμιανς - ΠΑΟΚ: Ο «δικέφαλος» θέλει να εξασφαλίσει τη… μισή πρόκριση!

Τη νίκη στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι (03/08) αναζητά ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου για το Europa Conference League, ώστε να κάνει το μισό «βήμα» πρόκρισης!

Σχετικά Άρθρα

H πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τη σεζόν 2021-22, βρίσκει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο απόψε (03/08, 21:45) με τη Μποέμιανς στο Aviva Stadium, του Δουβλίνου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παραταχθεί απέναντι σε μία εκ των πρωτοεμφανιζόμενων ομάδων στα ευρωπαϊκά δρώμενα, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει άλλον «αέρα» στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης!

Με γνώμονα το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, έχει μία ακόμη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απειρία του αντιπάλου, με τους Ιρλανδούς ωστόσο να έχουν ήδη περάσει δύο προκριματικούς γύρους.

E7dzO2MWEAIO3w2.jpg

Το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου αναγράφει τον τραυματία Κρέσπο που έμεινε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους Ίνγκασον και Αουγκούστο που δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του για τους αγώνες με τη Μποέμιανς τόνισε πως πρόκειται για δύο τελικούς, ενώ επισήμανε πως «το στοιχείο που ξεχωρίζει στην αντίπαλο είναι ο ανταγωνιστικός ρυθμός και τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχει παίκτες με ποιότητα όπως ο Μπάρτ, ο Τίερνι και Κόουτ και πρέπει να τους περιορίσουμε!»

E7znWaoWUAImimv.jpg

Την ίδια στιγμή ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, χαρακτήρισε επίσης δύσκολο το παιχνίδι, ωστόσο θέλησε να περάσει θετικά μηνύματα, στηριζόμενος στο μεγάλο και ποιοτικό φετινό ρόστερ.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ, μιλώντας για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα γεμάτη με διεθνείς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για τα παιδιά, ένα τεστ για όλους μας κόντρα σε έναν αντίπαλο υψηλοτάτου επιπέδου».

Σε περίπτωση πρόκρισης από τις «μάχες» με τους Ιρλανδούς, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της Χιμπέρνιαν (Σκωτία) με την Ριέκα (Κροατία).

Σταυρούλα Μουστακάτου 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης