Football Talk

Λουτσέσκου: «Πειθαρχημένη και σκληροτράχηλη η Μποέμιανς – Έχουμε έναν διπλό “τελικό” μπροστά μας»

Λουτσέσκου: «Πειθαρχημένη και σκληροτράχηλη η Μποέμιανς – Έχουμε έναν διπλό “τελικό” μπροστά μας»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στους κινδύνους που κρύβει ο αγώνας με την Μποέμιανς (3/8, 21:45) ενώ υποστήριξη πως ο «δικέφαλος» έχει μπροστά του δύο «τελικούς» στην Ευρώπη.
Σχετικά Άρθρα

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τακτική της Μποέμιανς και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζω στην Μποέμιαν είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, σκληροτράχηλη που βασίζεται στο φυσικό παιχνίδι, όπως όλες οι βρετανικές ομάδες. Προσπαθεί να βρει χώρους, έχει παίκτες με ποιότητα και θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τους παίκτες της Μποέμιανς.

Όσον αφορά τους φιλάθλους είναι κάτι που μας χαροποιεί, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που θα πρέπει να παίζετε με φιλάθλους και ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα πλεονέκτημα με τους φιλάθλους στο πλευρό μας στο δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη».

Για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συγκεκριμένη περίοδος για τις ομάδες: «Είναι μια περίοδος που αρκετές ομάδες δεν είναι καλά προετοιμασμένες και το σημείο αυτό ελλοχεύει κινδύνους για τις ομάδες, όπως έχω πει είμαστε στην αρχή της αρχής, παρ' όλα αυτά βλέπω μια φανταστική προσέγγιση και μια φανταστική συνεισφορά από τους ποδοσφαιριστές μου, γεγονός που πιστεύω ότι θα φέρει τους ποδοσφαιριστές μου στο επίπεδο που θέλουμε».

Το σχόλιο για τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων κατόπιν ερώτησης που δέχθηκε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στις άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά αν θα έπρεπε να κάνω ένα μικρό σχόλιο, άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στους αποκλεισμούς, είναι η συνολική εικόνα που οδήγησε σε αυτούς τους αποκλεισμούς. Έχουμε αναφερθεί στο κομμάτι που αφορά τον ρυθμό της Μποέμιανς, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να κερδίσουμε, να προκριθούμε, με όλο τον σεβασμό απέναντι στην Μποέμιαν. Πρέπει να δείχνουμε την αποφασιστικότητα και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο. Έχοντας στο μυαλό μας όλα αυτά τα πράγματα, δεν πρέπει να κοιτάμε αν υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός. Είναι μια μάχη και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό...».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Ίσως υπάρχει λιγότερη πίεση για τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας. Θεωρώ ότι είναι ένα προβάδισμα για την Μποέμιαν, από την άλλη δεν θα έχουμε εμείς στην Τούμπα την πίεση του εκτός έδρας γκολ. Δεν ξέρω τι να σας πω γιατί είναι η πρώτη φορά που το ζούμε. Θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο για το ποδόσφαιρο».

Για το αν φέτος αντιμετωπίζει ο ίδιος και γενικότερα ο ΠΑΟΚ την πορεία στην Ευρώπη: «Έχουμε έναν διπλό τελικό μπροστά μας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε διαφορετική προσέγγιση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε για την επόμενη σειρά αγώνων εφόσον πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που θα συζητάνε για τα επόμενα παιχνίδια, θέλω όλοι μας να είμαστε 150% προσηλωμένοι στα ματς με την Μποέμιανς».

Για το αν είναι εύκολο να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Αυτό μας ενδιαφέρει μόνο να κάνουμε μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.Είναι ένας τελικός διπλός με την Μποέμιαν για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο αυτό με την Μποέμιαν. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά για το πόσο έτοιμοι είμαστε.

Στο ποδόσφαιρο από μέρα σε μέρα υπάρχουν διαφορές. Δεν μπορούμε να πούμε ποτέ ότι μια ομάδα είναι τέλεια προετοιμασμένη ή δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη. Θέλουμε να έχουμε ένα ξεκάθαρο στυλ παιχνιδιού και τρόπο που θα κερδίζουμε. Αν δεν μας βγαίνει, θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να παίρνουμε τις νίκες. Οπότε την δεδομένη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογία, θέλοντας να παίξουμε συνάμα και καλό ποδόσφαιρο».

Για το εάν έχει αποφασίσει την ενδεκάδα: «Κατά κάποιον τρόπο έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα. Έχουμε κάνει το πλάνο μας, έτσι πέρασε το καλοκαίρι. Είχαμε κάποια θέματα τραυματισμών και κάποιων παικτών που ήρθαν λίγο αργότερα στην προετοιμασία. Έχουμε ένα γκρουπ 23 παικτών που αποτελούν την ομάδα μας αυτή την στιγμή».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης