Football Talk

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς Ράζγκραντ: Πράξη… πρώτη με νίκη-πρόκριση!

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς Ράζγκραντ: Πράξη… πρώτη με νίκη-πρόκριση!

Στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, μπαίνει ο Ολυμπιακός απόψε (03/08, στις 22:00) κόντρα στην Λουντογκόρετς.

Σχετικά Άρθρα

Το πρώτο εμπόδιο βγήκε από τη μέση. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με δύο νίκες, με το ίδιο σκορ κόντρα στην Νέφτσι Μπακού και πλέον, είναι έτοιμος να περάσει και από την Λουντογκόρετς. Απόψε (03/08, στις 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίνει την πρώτη μάχη, από την οποία θέλει και να κλειδώσει την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από τη Νέφτσι Μπακού αλλά δεν αποτελούν φόβητρο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρέμεινε αήττητος σε ματς προκριματικών επί Πέδρο Μαρτίνς. Να θυμίσουμε πως η Λουντογκόρετς πήρε την πρόκριση κόντρα στην Μούρα με μία ισοπαλία (0-0) και μία νίκη (3-1).

CHAMPIONS LEAGUE 2021-2022 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΕΦΤΣΙ - ΟΣΦΠ

Η προσοχή στον Σωτηρίου και η εμπιστοσύνη σε Τζολάκη…

Η Λουντογκόρετς διαθέτει εξαιρετικές μονάδες. Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά, όμως ο Πιέρος Σωτηρίου ξεχωρίζει από το ρόστερΜεταγραφή του τωρινού καλοκαιριού, καθώς άφησε την Αστάνα και το Καζακστάν για τα «μάτια» των Βούλγαρων.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός έχει… «εφιαλτικό» παρελθόν. Δύο ματς τον έχει βρει απέναντί του και ο απολογισμός ήταν ένα γκολ, μία ασίστ και… ισάριθμες ήττες. Από την άλλη, όσον αφορά τα πλάνα των «ερυθρολεύκων», ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πως έχει απουσίες αλλά είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν θα δώσει το παρών, όπως τόνισε ο ίδιος ο Πορτογάλος. Από εκεί και πέρα, ο Τόμας Βάτσλικ, παρότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, φαίνεται πως δεν θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει «κερδίσει» με το σπαθί του την θέση του στο βασικό σχήμα και αναμένεται να προστατέψει την εστία του Ολυμπιακού και σε αυτή την δυάδα αγώνων. Τέλος, επιστρέφουν οι Σωκράτης και Ελ Αραμπί, όπως και ο Μαντί Καμαρά μετά την απουσία του λόγω κόκκινης κάρτα από την ρεβάνς.

Κρατάει αήττητο και κοιτάει… play off!

Η κληρωτίδα του Champions League ενόψει play off, δεν χαμογέλασε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εφόσον προκριθούν, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς. Από τη μία ο «αυτοκράτορας» της Σουηδίας και από την άλλη, η αήττητη πρωταθλήτρια Σκωτίας του Στίβεν Τζέραρντ.

Δύο ομάδες που δεν είναι ακλόνητα φαβορί αλλά ούτε περνάνε απαρατήρητα από τα μάτια του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο σε προκριματικούς γύρους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει χάσει κανένα ματς, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια (!). Μετά τη λήξη στο Αζερμπαϊτζάν, η ομάδα του Πειραιά είναι σε 18 ματς αήττητος, θέλοντας να δώσει συνέχεια και με την Λουντογκόρετς.

                                               

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης