Football Talk

Τάιρον Μινγκς: «Η ψυχική μου υγεία επιβαρύνθηκε πριν το EURO, δεν ντρέπομαι να το πω»

Τάιρον Μινγκς: «Η ψυχική μου υγεία επιβαρύνθηκε πριν το EURO, δεν ντρέπομαι να το πω»
Ο Τάιρον Μινγκς εξομολογήθηκε πως βίωσε δύσκολες στιγμές λίγο πριν την έναρξη του EURO 2020, όταν κατάλαβε πως ένα μεγάλο μέρος των συμπατριωτών του δεν πίστευε στις ικανότητές του.
Η απουσία του Χάρι Μαγκουάιρ στα δύο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας στο EURO του 2020, έφερε τον Τάιρον Μινγκς στο αρχικό σχήμα, ωστόσο η παρουσία του δεν συγκέντρωσε θετικά σχόλια τόσο από τους οπαδούς των «τριών λιονταριών», όσο και από τους δημοσιογράφους.

Ο Άγγλος αμυντικός δεν «μάσησε» τα λόγια του και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε:

«Είχα ν' αντιμετωπίσει μια δύσκολη ατμόσφαιρα πριν από το εναρκτήριο ματς με την Κροατία. Πλέον είμαι αρκετά πιο σκληραγωγημένος σε ό,τι αφορά τις επιρροές, ωστόσο, η ψυχική μου υγεία επιβαρύνθηκε στο Euro. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ λόγω των όσων λέγονταν για εμένα πριν από εκείνο το ματς.

Ήμουν ίσως το μοναδικό όνομα στη σύνθεση της Αγγλίας για το οποίο ο κόσμος έλεγε “Δεν είμαι σίγουρος για εκείνον...”. Έπρεπε να το ξεπεράσω αυτό. Είναι δύσκολο να ελέγξεις τις σκέψεις σου όταν το 90-95% των συμπατριωτών σου δεν πιστεύει σε εσένα.

Έκανα αρκετή δουλειά με τον ψυχολόγο μου. Έκανα πράγματα με τις αναπνοές μου, διαλογισμό, επανέφερα τον εαυτό μου στην πραγματικότητα. Ήταν δύσκολο. Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου καλά πριν από το πρώτο ματς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης