Football Talk

Ολυμπιακός: Θέλει να μπει «σφήνα» η Φενέρμπαχτσε για Ονιεκούρου!

Ολυμπιακός: Θέλει να μπει «σφήνα» η Φενέρμπαχτσε για Ονιεκούρου!

Παρόλο που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου, η Φενέρμπαχτσε δείχνει έτοιμη να τον… «κλέψει» μέσα από τα χέρια του.

Σχετικά Άρθρα

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένα από τα ονόματα που ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός για την θέση των εξτρέμ. Τα τελευταία τρία χρόνια, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, προσπαθούσε να τον κάνει δικό του, όμως φέτος, έχει καταφέρει να φτάσει πιο κοντά από ποτέ.

Η απόρριψη της Γαλατασαράι από την Μονακό, λόγω των μόλις 2,5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε, έφερε τον Ολυμπιακό στην pole position για να την απόκτησή του. Ο Φρανσουά Μοδέστο έπεισε τον ποδοσφαιριστή, και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η καθυστέρηση της άφιξής του, μεταφράστηκε διαφορετικά στην Τουρκία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «MILIGAZETE», η Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει πρόταση στην Μονακό και είναι έτοιμη να μπει «σφήνα» στην συμφωνία του ελληνικού συλλόγου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα «κίτρινα καναρίνια» είναι διατεθειμένα να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ και να εκμεταλλευτούν την επιθυμία του Νιγηριανού εξτρέμ, να συνεχίζει να παίζει στην Τουρκία.

Μάλιστα, σε αυτό αποδίδουν και την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του διεθνή άσου. Αναμένεται να φανεί αν η είδηση ισχύει ή όχι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης