Football Talk

Ετοιμάζει νέα «κρούση» σε Ελίασον η ΑΕΚ

Ετοιμάζει νέα «κρούση» σε Ελίασον η ΑΕΚ

Η Ένωση φαίνεται πως δεν θα αφήσει έτσι απλά την υπόθεση του Νίκλας Ελίασον, για τον οποίο θα προχωρήσει σε νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Ο αποκλεισμός από την Βέλεζ Μόσταρ και η έξοδο από την Ευρώπη πριν καν… μπει, ήταν ένα γερό «χαστούκι» για την ΑΕΚ. Η Ένωση πρέπει να διαχειριστεί με χειρουργικές κινήσεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ώστε να μην καταστραφεί όλη η χρονιά από τον Ιούλιο.

Έτσι, εκτός από τις εσωτερικές εξελίξεις, προχωράει το θέμα των μεταγραφών. Μπορεί το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε να είναι μεγάλο, όμως η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να καλύψει τα κενά του ρόστερ.

Ένα από αυτά είναι του εξτρέμ και στον ελληνικό σύλλογο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Νίκλας Ελίασον. Ο άσος της Νιμ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης για τα άκρα, όμως ο γαλλικός σύλλογος δεν συζητάει για καμία πρόταση κάτω των τριών εκατ. ευρώ.

Η αρχική κρούση των «κιτρινόμαυρων» ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, μάλιστα, είχε απορριφθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ελληνική ομάδα θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Μένει να φανεί η στάση της Νιμ σε αυτή την προοπτική, η οποία δεν θέλει να χάσει έτσι απλά τον εξτρέμ που της έχει προσφέρει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 32 ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης