Football Talk

Μιλόγεβιτς: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, δεν έπρεπε να φτάσουμε στα πέναλτι»! (video)

Μιλόγεβιτς: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, δεν έπρεπε να φτάσουμε στα πέναλτι»! (video)

Απόλυτα δυσαρεστημένος εμφανίστηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Βελέζ στα πέναλτι (2-3), με τον προπονητή της «Ένωσης» να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν τα κατάφερε, γιατί… έφτασε στα πέναλτι!

Σχετικά Άρθρα

Μία από τις χειρότερες ημέρες στην σύγχρονη ιστορία της είναι αυτή του αποκλεισμού από την Βελέζ για την ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παρουσιάζεται απογοητευμένος, και να παραδίδει την δική του οπτική για την διαδικασία των πέναλτι, η οποία αποδείχθηκε «μοιραία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τα πέναλτι. Παίζαμε σφιχτά, δεν ήταν συνηθισμένος ο τρόπος. Με τόσες ευκαιρίες που είχαμε έπρεπε να βάλουμε νωρίς το γκολ. Είναι δύσκολος ο αποκλεισμός, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Το θετικό ήταν ότι ο κόσμος ήρθε ξανά στο γήπεδο και θέλουμε να του πούμε ένα ευχαριστώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όλους τους παίκτες που ήταν μαζί μας τις τελευταίες επτά ημέρες, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν ψάχνω δικαιολογίες, είμαστε επαγγελματίες. Έπρεπε αυτές τις ευκαιρίες σε τέτοια παιχνίδια να τις εκμεταλλευτούμε, δεν το κάναμε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Τους έχω πει πως η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν. Πιστεύω στα παιδιά, τους έχω πει να είμαστε ταπεινοί, να μην μιλάμε και θα έχουμε την στήριξη του κόσμου.

Όλα τα χαμένα πέναλτι ήταν από τα παιδιά που έλεγαν ότι μπορούν. Αν είναι η κούραση ή η δεξιότητα, δεν έχει σημασία. Συγχαρητήρια στη Βελέζ και εμείς θα αλλάξουμε σελίδα. Από αύριο είναι μια άλλη ημέρα».

Για τις επιλογές στους εκτελεστές των πέναλτι: «Τα πέναλτι τα χτυπάει αυτός που είναι φρέσκος. Σίγουρα θα είπατε γιατί χτύπησε πέναλτι ο ένας ή ο άλλος. Στο δικό μου το σκεπτικό δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιον να χτυπήσει πέναλτι όταν φοβάται. Ρωτάς ποιος θέλει να σουτάρει το πέναλτι. Αυτοί που ανέλαβαν τις εκτελέσεις το ζητήσανε. Τα πέναλτι είναι δεξιότητα και είτε το έχεις είτε όχι. Η ουσία είναι ότι χάσαμε. Ότι ο Στάνκοβιτς έπιασε δύο πέναλτι και εμείς χάσαμε τρία. Δεν μπορώ να κατηγορήσω όμως κανέναν. Αν είχαν μπει, τότε θα χαιρόμασταν την πρόκριση».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης