Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν αποχώρησαν, αλλά ο Ντάνι Καρβαχάλ παρέμεινε πιστός!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν αποχώρησαν, αλλά ο Ντάνι Καρβαχάλ παρέμεινε πιστός!

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα εξακολουθήσει να αποτελεί ο Ντάνι Καρβαχάλ, με τον Ισπανό να ανανεώνει την συνεργασία του με την αγαπημένη του ομάδα για μία τετραετία ακόμη, και να ακολουθεί για πρώτη φορά… διαφορετικό δρόμο από τους Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν.

Σχετικά Άρθρα

Τι και αν ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης, διαφοροποιώντας με την απόφασή του τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Τι και αν ο Ραφαέλ Βαράν αποφάσισε να αφήσει την «Βασίλισσα» και να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, μεταβαίνοντας στην Αγγλία και την Premier League, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Ντάνι Καρβαχάλ δεν επηρεάστηκε, ή ακόμη και αν επηρεάστηκε, φρόντισε να πράξει αυτό που επιθυμούσε, δίχως να λάβει υπ’ όψιν, για πρώτη φορά στην καριέρα του, τις ποδοσφαιρικές επιλογές των δύο πρώην συμπαικτών του.
EpEdsVAXIAErXba.jpg

Απεναντίας, παρέμεινε στην Ρεάλ Μαδρίτης, όντας εδώ και οκτώ χρόνια ποδοσφαιριστής της, υπέγραψε μία ανανέωση συνεργασίας τετραετούς διάρκειας, και πλέον αποτελεί μαζί με τους Ίσκο, Μαρσέλο και Καρίμ Μπενζεμά, τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Όπως και να έχει βεβαίως, όλοι αντιλαμβάνονται πως η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη για τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος στερείται σε πρώτο πλάνο τον ποδοσφαιριστή που μαζί του έχει ηττηθεί, τις λιγότερες φορές στην καριέρα του. Τον καλύτερο του συμπαίκτη με διαφορά.

Ο λόγος βεβαίως για τον Σέρχιο Ράμος. Και αυτό διότι οι δύο ποδοσφαιριστές, είχαν συνυπάρξει σε 235 παιχνίδια (μόνο με τον Μπενζεμά και τον Ίσκο έχει δώσει περισσότερα), και είχαν ηττηθεί μόλις για 25 φορές σε κανονική διάρκεια αγώνων!

Πρόκειται σαφώς για ένα εντυπωσιακό νούμερο, καθώς οι ήττες τους μαζί, μεταφράζονται πρακτικά σε έναν αριθμό της τάξης των τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, ανά μία σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.
E4FJ0f2WQAUZMIT_1.jpg

Αυτή άλλωστε είναι και η βασικότερη απουσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αρχηγός της αποχώρησε, ο Βαράν ακολούθησε μία αντίστοιχη πορεία, αλλά ο Ντάνι Καρβαχάλ παρέμεινε πιστός.  Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που τον χαρακτηρίζει, με τον Καρίμ Μπενζεμά στο πλευρό του.

Η μόλις μία ήττα που έχουν βιώσει μάλιστα στην La Liga στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις τους, προς το παρόν αφήνει αισιόδοξα μηνύματα. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης