Football Talk

Λίβερπουλ: Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο μόνος επιζών της τραγωδίας του Χίλσμπορο

Λίβερπουλ: Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο μόνος επιζών της τραγωδίας του Χίλσμπορο

Ενενήντα επτά πλέον τα θύματα της τραγωδίας...

Ο φίλαθλος της Λίβερπουλ Andrew Devine απεβίωσε την Τρίτη (29/07), περισσότερα από 32 χρόνια μετά από το τραγικό συμβάν στο στο Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου του 1989, όταν ήταν μόλις 22 ετών.

Η οικογένειά του σε δηλώσεις ανέφερε:

«Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Andrew Devine πέθανε χθες στην πρόωρη ηλικία των 55 ετών. 

Ευχαριστούμε το συμπέρασμα του ιατροδικαστή, κ. Andre Rebello, που βγήκε σήμερα στο δικαστήριο του Λίβερπουλ, ότι ο Andrew σκοτώθηκε παράνομα, καθιστώντας τον τον 97ο θάνατο των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στις 15 Απριλίου 1989.

Όπως πάντα, οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται από το Χίλσμπορο.

Θα θέλαμε να τηρηθεί η ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη θλιβερή στιγμή».

Η Λίβερπουλ από πλευράς της τόνισε:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ είναι βαθιά λυπημένη για τον θάνατο του Andrew Devine, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 55 ετών.

Ένας παντοτινός υποστηρικτής της Λίβερπουλ, ο Andrew, συνέχισε να παρακολουθεί αγώνες στο Άνφιλντ παρά τους τραυματισμούς που υπέστη οι οποίοι του άλλαξαν τη ζωή στο Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου 1989. Με αυτόν τον τρόπο αψήφησε τις προσδοκίες ότι δεν θα επιζήσει για έξι μήνες μετά την τραγωδία.

Σε έρευνα που διεξήχθη σήμερα στο Λίβερπουλ, αποφασίστηκε ότι ο Andrew σκοτώθηκε παράνομα ως αποτέλεσμα της καταστροφής, παρέχοντας μια ακόμη τραγική υπενθύμιση του απολογισμού που συνεχίζει να αναλαμβάνει το Χίλσμπορο για όλους όσους επλήγησαν από αυτήν.

Οι σκέψεις όλων στο κλαμπ είναι με την οικογένεια του Andrew».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης