Football Talk

Ολυμπιακός: «Πατάει» Ελλάδα την Κυριακή ο Ονιεκούρου!

Ολυμπιακός: «Πατάει» Ελλάδα την Κυριακή ο Ονιεκούρου!

Στην χώρα μας αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή (01/08) ο Χένρι Ονιεκούρου προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Στην τελική ευθεία, φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και την Μονακό, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον 24χρονο εξτρέμ.

Ο διεθνής άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον παρακολουθεί εδώ και τρία χρόνια, με τον Φρανσουά Μοδέστο, να καταφέρνει να τον πείσει για να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς ή κανονική μεταγραφή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Ολυμπιακός θα προσθέσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

Μάλιστα, έγινε γνωστό, πως ο Νιγηριανός άσος θα ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, την ερχόμενη Κυριακή (01/08). Έπειτα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης