Football Talk

Γουέιν Ρούνεϊ: Τραυμάτισε παίκτη της ομάδας του και τον αφήνει εκτός για 3 μήνες!

Γουέιν Ρούνεϊ: Τραυμάτισε παίκτη της ομάδας του και τον αφήνει εκτός για 3 μήνες!

Η δυσαρέσκεια της Ντέρμπι προς το πρόσωπο του Γουέιν Ρούνεϊ ολοένα και μεγαλώνει, αφού μετά τα νυχτοπερπατήματά του, τραυμάτισε έναν παίκτη της ομάδας του, κρατώντας τον εκτός για τρεις μήνες!

Σχετικά Άρθρα

Πριν προλάβει να κοπάσει ο σάλος γύρω από τον προπονητή της Ντέρμπι, Γουέιν Ρούνεϊ, μετά τη διαρροή φωτογραφιών που τον εμφάνιζαν σε κατάσταση μέθης σε κλαμπ τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αυτός φρόντισε να δώσει νέα τροφή για συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης μίας άσκησης στην προπόνηση, ο 35χρονος τεχνικός προκάλεσε τον τραυματισμό του κεντρικού μέσου της ομάδας του, Τζέισον Νάιτ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έλαβε μέρος στην προπόνηση, αφού το απουσιολόγιό του είναι γεμάτο με τον σύλλογο να έχει διαθέσιμους μόνο εννέα παίκτες, ωστόσο, φρόντισε να διογκώσει τα προβλήματά του.

Σε μία άτυχη στιγμή, χτύπησε τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του στον αστράγαλο και τον έθεσε εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η διεκδίκηση του Ρούνεϊ δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει ζημιά στον παίκτη του. Ό,τι συνέβη οφείλεται σε μία άτυχη στιγμή, αλλά σίγουρα επιβαρύνει την κατάσταση για τον Άγγλο προπονητή, που ήδη μύριζε «μπαρούτι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης