Football Talk

Νιούκαστλ: Πιέζει για τον Άξελ Τουανζέμπε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νιούκαστλ: Πιέζει για τον Άξελ Τουανζέμπε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του Άξελ Τουανζέμπε εξετάζει η Νιούκαστλ, η οποία επιθυμεί να ενισχυθεί στα «μετόπισθεν», με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, να αποτελεί διακαή πόθο του Στιβ Μπρους.

Τα πλάνα της εν΄όψει της νέας σεζόν της Premier League «καταστρώνει» η Νιούκαστλ, η οποία μετά τις προσθήκες των Φλοριάν Λεζέν και Γιοσινόρι Μότο, επιθυμεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στα «μετόπισθεν», στρέφοντας την προσοχή της στην περίπτωση του Άξελ Τουανζέμπε.

Πρόκειται άλλωστε για έναν δυνατό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ανήκει την τελευταία διετία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του (μόλις 9 εμφανίσεις πέρυσι) και οι προσωπικές του φιλοδοξίες, φαίνεται πως τον ωθούν στην αποχώρησή του από το «Όλντ Τράφορντ».

Η περίπτωση του Τουανζέμπε βεβαίως, σχετίζεται, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, και από την θετική κατάληξη της υπόθεσης του Ράφαελ Βαράν, ο οποίος θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ και αυτομάτως θα περιορίσει τις πιθανότητες της αύξησης του χρόνου συμμετοχής του Άγγλου κεντρικού αμυντικού.

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ θα ευδοκιμήσει, με τον Τουανζέμπε να αναμένει την κατάθεση μίας επίσημης πρότασης, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του!

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης