Football Talk

Παραιτήθηκε από την θέση του βοηθού προπονητή της Άστον Βίλα, ο Τζον Τέρι!

Παραιτήθηκε από την θέση του βοηθού προπονητή της Άστον Βίλα, ο Τζον Τέρι!

Παρελθόν από την θέση του βοηθού προπονητή από την Άστον Βίλα αποτελεί ο Τζον Τέρι, ο οποίος παραιτήθηκε έπειτα από μία τριετία από τους «Βίλανς».

Την τελευταία του σεζόν στον πάγκο της Άστον Βίλα, από την θέση του βοηθού προπονητή, διένυσε ο Τζον Τέρι, ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, έπειτα από μία τριετία.

Την απόφασή του αυτή, σεβάστηκε στο έπακρο βεβαίως η Άστον Βίλα, η οποία εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του!



Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Τζον Τέρι, ο οποίος επισήμανε:

«Ήταν τεράστια τιμή για εμένα που πέρασα τα τρία τελευταία χρόνια στην Άστον Βίλα, αλλά νιώθω τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρω την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να προχωρήσουμε.

Θέλω να είμαι σωστός, τόσο απέναντι στον διευθυντή, όσο και σε όλους όσοι απαρτίζουν το club, και έχοντας λάβει υπόψη τη τις σκέψεις μου για το καλοκαίρι, πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να ξεκινήσω στην σεζόν χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα δω μείνω.

Το άμεσο σχέδιό μου είναι να αφιερώσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου και, στη συνέχεια, ελπίζω να λάβω κάποιες προσκλήσεις, ώστε να επισκεφθώ ομάδες και προπονητές σε όλη την Ευρώπη, για να πετύχω τον στόχο και να γίνω προπονητής.»

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης