Football Talk

Μπόκα Τζούνιορς: Φτάνει στα άκρα με δηλώσεις για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Μπόκα Τζούνιορς: Φτάνει στα άκρα με δηλώσεις για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Το τρίτοημίχρονο της Μπόκα μετά τον αποκλεισμό από το Κόπα Λιμπερταδόρες, ανοίγει «πόλεμο» σε πολλά μέτωπα με δηλώσεις για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και κίνδυνο υποβιβασμού!

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοφανείς σκηνές εξακολουθούν να διαδραματίζονται στο… στρατόπεδο της Μπόκα Τζούνιορς ως απόηχος του άδικου αποκλεισμού της από την Ατλέτικο Μινέιρο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Έπειτα από την επίθεση με διάφορα αντικείμενα σε όσους θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για αυτή τη συνθήκη (βλέπε διαιτητές και ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα) και μία 12ωρη κατάθεση για το συμβάν, φαίνεται πως προχωρούν σε ακόμη μία ακραία κίνηση.

Σε ένα κλίμα γενικότερης αμφισβήτησης και εκνευρισμού για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται στο πρωτάθλημά τους από τους διαιτητές, έρχονται να προσθέσουν δηλώσεις με τις οποίες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν σε μετέπειτα αναμετρήσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποφασίσουν να λάβουν μέρος, υπάρχει και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης νέων ποδοσφαιριστών, ως διαμαρτυρία.

Αν αποφασιστεί, λοιπόν, ότι η ομάδα δεν θα συμμετέχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα, η Ομοσπονδία πρόκειται να ξεκινήσει τις διαδικασίες υποβιβασμού, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη «πληγή» για μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αργεντινής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης