Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τίμο Βέρνερ στο στόχαστρο των «Βαυαρών»

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τίμο Βέρνερ στο στόχαστρο των «Βαυαρών»
Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να στρέφει το βλέμμα της προς τον Τίμο Βέρνερ, αντικρίζοντας στον πρόσωπό του τον αντικαταστάση του 32χρονου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Σοβάρα φαίνεται πως εξετάζει η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Γερμανός φορ προορίζεται για παρτενέρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε πρώτη φάση, ενώ η κίνηση έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αφού θεωρείται πως μπορεί να «μπει» στα παπούτσια του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα γίνει 33ων ετών και να τον αντικαταστήσει.

Κομβικό ρόλο για την επιλογή του Βέρνερ αποτελεί φυσικά ο καινούργιος προπονητής των «Βαυαρών», Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Υπενθυμίζεται πως οι δύο τους συνυπήρξαν στη Λειψία κατά τη σεζόν 2019-20 και ο 34χρονος τεχνικός διατηρεί εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσουν οι Λονδρέζοι. Πάντως, με βάση τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του, δεν θεωρείται απίθανο μία πρόταση που θα πλησιάσει τα 53 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν το περσινό καλοκαίρι, να γίνει αποδεκτή.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης