Football Talk

Χιουνγκ Μιν Σον: Ανανέωσε με την Τότεναμ και έδωσε… ασίστ στον Κέιν, ώστε να ξανασκεφτεί την παραμονή του!

Χιουνγκ Μιν Σον: Ανανέωσε με την Τότεναμ και έδωσε… ασίστ στον Κέιν, ώστε να ξανασκεφτεί την παραμονή του!

Γεγονός είναι πλέον η παραμονή του Χιουνγκ Μιν Σον στην Τότεναμ, με τον Νότιοκορεάτη να ανανεώνει την συνεργασία του με τους Λονδρέζους και να αναμένει τις εξελίξεις αναφορικά με την κατάληξη της υπόθεσης του Χάρι Κέιν.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για το πρώτο θετικό νέο που αφορά την Τότεναμ και λαμβάνει χώρα σε μία νέα εποχή για την ομάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από την παρουσία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στον πάγκο της.

Ο Χιουνγκ Μιν Σον αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας της Τότεναμ, ανανέωσε το συμβόλαιο του για την επόμενη τετραετία, και πλέον παρακολουθεί και αυτός την κατάληξη της υπόθεσης που αφορά τον καλύτερο του «συμπαίκτη».
harry-kane-heung-min-son-tottenham-premier-league-2020-21_bw724nhpa5h410ow9o3rd9cpf.jpg

Ο λόγος φυσικά για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος αρχικά φαινόταν πως έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά εν συνεχεία ο Ντάνιελ Λίβι φρόντισε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τότεναμ να έχει ως δεδομένη  την μεταγραφή του Άγγλου στους «πολίτες», με ένα ποσό της τάξεως των 160 εκατομμυρίων, και έναν ποδοσφαιριστή εκ των Μπερνάρντο Σίλβα, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ραχίμ Στέρλινγκ και Ριάντ Μαχρέζ.

Σε ένα θολό λοιπόν τοπίο για την Τότεναμ, το οποίο φέρει στον απόλυτο βαθμό την «υπογραφή» του προέδρου της, ο Χιουνγκ Μιν Σον παραμένει κάτοικος Λονδίνου, και επιθυμεί να συνεχίσει να «γράφει» ιστορία με τον Χάρι Κέιν, διατηρώντας την χημεία που πιστοποίησαν πέρυσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως με την 14η τους συνεργασία σε γκολ, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, τον Μάρτιο του 2021, ξεπέρασαν την επίδοση των Άλαν Σίρερ και Κρις Σάτον το 1996, και αποτελούν το πιο παραγωγικό δίδυμο στην ιστορία της Premier League, «και με την βούλα».

Οι διακρίσεις που αφορούν τον Νοτιοκορεάτη όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Σον άλλωστε αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ένα κομμάτι της ιστορίας της Τότεναμ.

Είναι ο 5ος της σκόρερ, με 70 γκολ στην Premier League, ενώ στην ίδια θέση βρίσκεται, και όσο αφορά τη δημιουργία των τερμάτων, έχοντας καταγράψει 39 τελικές πάσες σε 197 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Μένει να δούμε αν το δίδυμο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Λονδίνο, ή αν ο Χάρι Κέιν θα αποφασίσει να επιχειρήσει να αναδειχθεί ξανά πρώτος σκόρερ της Premier League και πρώτος σε ασίστ (ο μοναδικός που το έχει καταφέρει τον 21ο αιώνα), δίχως την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του φίλου και συμπαίκτη του, Σον.

Θα επικρατήσει το συναίσθημα ή η λογική για τον Χάρι Κέιν; Ο Σον ανανέωσε. Η ασίστ από τον Νοτιοκορεάτη έχει δοθεί. Θα λησμονήσει την ευκαιρία ο Άγγλος;

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης