Football Talk

Μπράιαν Χιλ: Η μεταγραφή του στην Τότεναμ αναμένεται να καθορίσει αν το αστέρι θα συνεχίσει να «λάμπει»!

Μπράιαν Χιλ: Η μεταγραφή του στην Τότεναμ αναμένεται να καθορίσει αν το αστέρι θα συνεχίσει να «λάμπει»!

Οι υπογραφές έπεσαν. Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκληρώθηκε για την Τότεναμ. Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον Μπράιαν Χιλ, θέλοντας να αναδείξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ένα αστέρι που… γεννιέται.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ένας 20χρονος Ισπανός, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ακόμη μία «επαγγελματική» τριετία στο… αγαπημένο του σπορ, αλλά έχει φροντίσει να αναδείξει την «πρώτη ύλη» που διαθέτει και να προσελκύσει τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων.

E2ASsyQWQAAncFO_1.jpg

Οι αριθμοί του Μπράιαν Χιλ στην Εϊμπάρ

Την χρονιά που προηγήθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα της Εϊμπάρ, όντας δανεικός από την Σεβίλλη, και κατάφερε να διακριθεί, λαμβάνοντας χρόνο συμμετοχής σε 27 από τα 38 παιχνίδια της ομάδας του, καταγράφοντας και αξιομνημόνευτους αριθμούς.

Σκόραρε 4 γκολ, έδωσε τρεις τελικές πάσες ενώ ανέδειξε και την οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζει, αγωνιζόμενος και στην θέση του επιτελικού μέσου, πέρα από όλες τις υπόλοιπες της επίθεσης, με τις 49 ευκαιρίες που μπόρεσε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Το ενδιαφέρον της Τότεναμ, η συμφωνία και το βασικό ερώτημα που προκύπτει από την μεταγραφή του

Οι επιδόσεις του αυτές τον κατέστησαν τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην Ισπανία, που διαθέτει τέτοια νούμερα, δίχως καν να έχει συμπληρώσει τα 21 του χρόνια, και αυτομάτως προέκυψε το ενδιαφέρον της Τότεναμ, το οποίο «συγκίνησε» τους Σεβιγιάννους, μιας και θα αναπλήρωναν το κενό του Μπράιαν Χιλ, με τον Έρικ Λαμέλα.

Κάπως έτσι, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν άργησε να ολοκληρωθεί, ο Ισπανός παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Premier League, και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να λάβουν χώρα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας, την οποία εκπροσώπησε και στην πρώτη επίσημη αναμέτρησή της απέναντι στην Αίγυπτο.

Θα καταφέρει ο Μπράιαν Χιλ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Premier League, με τη φανέλα της Τότεναμ; Θα «λάμψει» το αστέρι του στην Αγγλία ή το νεαρό της ηλικίας του δεν θα καταφέρει να «σηκώσει» το ειδικό βάρος ενός τόσο απαιτητικού πρωταθλήματος; Δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης