Football Talk

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Έρχεται εβδομάδα με πολύ σκληρή δουλειά - Δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της νίκης»

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Έρχεται εβδομάδα με πολύ σκληρή δουλειά - Δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της νίκης»
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σχολίασε την ήττα της «Ένωσης» με 2-1 από τη Βελέζ Μόσταρ (22/07), στην πρώτη αναμέτρηση για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Σχετικά Άρθρα
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο στον πάγκο της «Ένωσης», ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια, έχοντας πίστη στην ομάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στη Βέλεζ για τη νίκη. Σίγουρα δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Θα έχουμε μία εβδομάδα με πολύ σκληρή δουλειά. Θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε. Αυτόν τον λίγο χρόνο που είμαι στην ομάδα, προσπαθώ να μιλήσω και για αγωνιστικά και για εξωαγωνιστικά ζητήματα. Πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Ερωτηθείς για το τι πήγε λάθος στο πρώτο του παιχνίδι τόνισε: 

«Αυτό που μπορώ να πω για το παιχνίδι, είναι πως η Βέλεζ κέρδισε πολλές μονομαχίες, ενώ εμείς χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά είναι επίσημο παιχνίδι. Τα φιλικά δε δείχνουν την πραγματική εικόνα. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ένα επίσημο παιχνίδι για να δω πως λειτουργούμε στην πίεση. Σήμερα είχαμε και τον κόσμο που βοήθησε τη Βέλεζ. Δεν προσαρμοστήκαμε ποτέ σε αυτές τις συνθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Έχουμε κάποια παιδιά, που δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας. Δεν έχουμε, όμως, άλλη επιλογή. Μέσα στα παιχνίδια πρέπει να δώσουν τα πάντα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης