Football Talk

Europa Conference League, LIVE: Αστάνα - Άρης 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Europa Conference League, LIVE: Αστάνα - Άρης 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ο Άρης ξεκινάει τη φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία, κάνοντας παράλληλα ντεμπούτο στο UEFA Europa Conference League. Το «BN Sports» δηλώνει «παρών» στη σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση των «κιτρίνων» απέναντι στην Αστάνα και σας μεταφέρει τις σημαντικότερες εξελίξεις του αγώνα...

90+5' Τέλος στην αναμέτρηση. Με 2-0 ηττήθηκε ο Άρης από την Αστάνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς να δυσκολεύουν αρκετά. Περισσότερα στο BN Sports.gr…

90' Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις...

87' Μπαρσεγιάν εκτός, Μπεκιράζ εντός για την Αστάνα.

87' Μάνος αντί του Μαντσίνι για τον Άρη.

85' Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους.
Γκούργμαν αντί του Κουάτ.

78' Αλλαγή και για την Αστάνα. 
Τομάσεβιτς στη θέση του Εουγκένιο.

78' Διπλή αλλαγή για τον Άρη.
Τζένγκο και Χαϊροβιτς αντί των Δεληζήση και Σάσα.

75' Δεύτερη-κίτρινη κάρτα για τον Σιμούνοβιτς της Αστάνας.
Με δέκα ποδοσφαιριστές η ομάδα από το Καζακστάν.

70' ΓΚΟΛ για την Αστάνα και 2-0. Ο Μπεϊσεμπέκοφ κάνει τη σέντρα, ο Τομάσοφ κάνει κίνηση από πίσω και με κοντινή κεφαλιά πέτυχαινει το δεύτερο προσωπικό γκολ του, αλλά και της ομάδας του.


67'
Ο Άρης προσπαθεί να ισορροπήσει και σε ένα βαθμό το έχει καταφέρει. Ωστόσο η Αστάνα -έχοντας πετύχει και το γκολ- έχει οργανωθεί καλά πίσω και δεν αφήνει την ομάδα του Μάντζιου να δημιουργήσει ευκαιρίες.

63' Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη στον αγώνα. Μήτρογλου αντί του Μπρούνο Γκάμα.


60'
Νέα ευκαιρία για την Αστάνα. Σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Εουγκένιο, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ντένις.

54'
Τεράστια απόκρουση από τον Ντένις. Ο Εουγκένιο έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο κίπερ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε εντυπωσιακά.

51'
Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Αριστερό διαγώνιο σουτ του Κουάτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντένις.

46' Πρώτη αλλαγή για τον Άρη. Ματέο Γκαρσία εκτός, Μπρούνο εντός.

46' ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ. 

45+1' Τέλος στο πρώτο ημίχρονο στο Καζακστάν.
Η Αστάνα προηγείται με 1-0 του Άρη από το 24' χάρη στο γκολ του Τομάσοφ.

43' 
Μετά το γκολ που δέχτηκε, ο Άρης ανέβασε στροφές, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, στις πολύ καλές στιγμές που είχε με τους Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι.

30', 31' Δυο πολύ μεγάλες στιγμές για τον Άρη!
Εξαιρετική συνεργασία των Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, ωστόσο ο πρώτος δεν μπόρεσε να βάλει σωστά το πόδι του και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και στη συνέχεια (ξανά) ο Μαντσίνι ολομόναχος με τον τερματοφύλακα της Αστάνα δεν μπορεί να τον νικήσει για να ισοφαρίσει.

24' ΓΚΟΛ για την Αστάνα και 1-0.
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι σκοράρουν και προηγούνται στο σκορ, με τον Τομάσοφ. Πρέπει να υπάρχει κόντρα στο σουτ, με τον Ντένις να μην μπορεί να αντιδράσει.


17'
Έχει πέσει κάπως ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά...

9΄ 
Ώρα για την Αστάνα να απειλήσει. Ο Τομάσοφ έκανε ωραίο σουτ από τα πλάγια αλλά ο Ντένις λέει όχι.

6'
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Η ομάδα του Μάντζιου δεν έχει μπει στο παιχνίδι φοβισμένη και φτάνει κοντά στο γκολ για πρώτη φορά στον αγώνα. Τραγικό λάθος του Νεμπογκοντόφ, αλλά στη συνέχεια έβγαλε το σουτ του Μπερτόλιο.


4'
 Κίτρινη κάρτα στον Μπεναλουάν

1'
Έναρξη στην αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα.

*Το ματς με την Αστάνα είναι και το πρώτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία της προπονητικής καριέρας του Άκη Μάντζιου.

Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ.

Βοηθοί: Μαρκ Μπος, Ρενέ Ρόντε.

4ος: Τομπάιας Ράιχελ.


Ο Άρης θα παίξει με 4-2-3-1 κόντρα στην Αστάνα για το πρώτο παιχνίδι του στο Europa Conference League. Άκης Μάντζιος λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης είδε τον Σούντγκρεν να τίθεται εκτός λόγω ίωσης και έτσι προσάρμοσε την ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του.

Ο Ντένις θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάκιτς, αριστερά ο Γκάνεα στα άκρα της άμυνας, οι Μπεναλουάν-Δεληζήσης στο κέντρο της άμυνας, Σάσα και Ματίγια στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους η τριάδα Γκάμα-Μπερτόγλιο-Ματέο και προωθημένος ο Μαντσίνι.


Η Αστάνα αντίθετα θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-3-3 ξεκινώντας τους νεοαποκτηθέντες Μπίτρι και Εουζένιο.

Η 11αδα που επέλεξε ο Αντρέι Τιχόνοφ: Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ, Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν, Εουζένιο.

Στιγμιότυπο-2021-07-22-14.42.06_1.png

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης